Ekonomiassistent till Toshiba i Stockholm

Ekonomiassistent till Toshiba i Stockholm

Nu söker Toshiba Tec Nordic en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till deras kontor i Solna. Läs mer och sök idag!

Har du tidigare jobbat som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklas inom leverantörsreskontra? Trivs du i en roll där du får arbeta självständigt? Då kan det vara dig vi söker! Vi söker nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Toshibas kontor i Solna, Stockholm. Här erbjuds du en möjlighet att arbeta på ett spännande företag i en roll med mycket eget ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra får du möjligheten att ta dig an en viktig roll där du självständigt ansvarar för leverantörsreskontran. Här får du chansen att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och samtidigt förvalta denna funktion. En viss del av tjänsten innefattar även en Office Assistant roll. Du välkomnas in i ett öppet och personligt arbetsklimat med en tydlig företagskultur som kännetecknas av gemenskap och kamratskap. Toshiba arbetar aktivt för en sund och säker arbetsmiljö, där företagets mål är att varje anställd ska utvecklas och må bra.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra kommer du att:
  • scanna och hantera fakturaflödet
  • genomföra inrikes och utrikes betalningar
  • följa upp och hantera inkommande påminnelser/inkasso
  • stämma av reskontra mot huvudbok
  • matcha fakturor mot varuinköp
  • kritiskt granska konteringar och godkänna periodiseringar
  • ansvara för inköp och beställningar till kontoret
  • genomföra resebokningar
  • agera systemansvarig för Ascendo
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en rekrytering vilket innebär att du direkt blir anställd av Toshiba Tec Nordic. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08.00- 16.30. Under sommarmånaderna är arbetstiderna 08.00-16.00. Tänkt start är så snart som möjligt. Toshiba sitter i fina lokaler i Solna med goda kommunikationsmöjligheter som bussar och pendeltåg.

Du kommer att ingå i en ekonomigrupp på 4 medarbetare där alla har olika ansvarsområden. Systemen som används är Oracle och Ascendo, utöver dem arbetar du mycket i Excel.

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi och har gärna jobbat med leverantörsreskontra. Du har tidigare stött på och har kännedom kring kontering, moms och representationsregler. Du trivs med att jobba självständigt och har en god förmåga att driva ditt egna arbete framåt. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och har en god serviceförmåga då du kommer att ha flera kontaktytor. Vi ser att du har god kunskap i Excel eftersom det är ett av de arbetsverktyg du kommer att använda. Vi ser också gärna att du har god systemvana och har du tidigare erfarenhet av Oracle eller Ascendo är det meriterande.

Du får en introduktion i början av anställningen men förväntas ändå kunna komma in relativt snabbt i rollen och självständigt genomföra dina arbetsuppgifter, självklart i nära samarbete med övriga kollegor. Då du kommer att ha många olika kontaktytor kan du tala och skriva obehindrat på svenska och behärska engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Amanda Karlsson
Telefon 073-153 61 74
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 8 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/