Koordinator till Tietoevry

Koordinator till Tietoevry

Det här är ett konsultuppdrag via The Pace i sex månader på heltid med start första september. Efter avslutat uppdrag finns goda möjligheter till förlängning/överrekrytering till Tietoevry.

Ditt uppdrag
Som koordinator arbetar du i en bred roll för att stötta fyra personer i ledande befattningar som sitter i olika länder. Rollen ställer höga krav på struktur och ordning samt ett eget driv då du förväntas ta egna initiativ och självständigt fatta beslut. Detta är en ny roll hos oss och det finns därför stora möjligheter att forma rollen själv och tillsammans med de personer du jobbar med.

Du kommer självständigt att koordinera och driva olika initiativ så som större möten, konferenser och evenemang. I uppdraget ingår även tyngre administrativa uppgifter, du förväntas därför ha god systemvana och vara duktig på att sätta dig in i och förstå nya system. Arbetet utförs till större delen på distans och i uppdraget ingår även resor (ca 1 gång/månad).

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Eventplanering/konferenser - både interna och externa
  • Planera och koordinera möten/luncher med kunder och mellan personer i ledande befattningar
  • Ta fram presentationer i PowerPoint samt förbereda material inför möten
  • Boka resor
  • Fakturahantering där du jobbar nära personalen på ekonomiavdelningen i olika länder
Din bakgrund
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en likvärdig, koordinerande roll. För att lyckas i rollen som koordinator ser vi att du är en person med god förmåga att arbeta metodiskt, strukturerat och noggrant. Att kunna prioritera, ställa om och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är en styrka hos dig. Du är företagsam, pålitlig och trygg i din profession, tar egna initiativ och gillar att arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före. Vidare ser vi att du är en lösningsfokuserad och social person som alltid vill leverera med högsta kvalitet.

Du tycker om att arbeta självständigt och är inte rädd för att fatta beslut. Du är handlingskraftig och tar ansvar för att arbetsuppgifterna utförs i tid. Du trivs med att hjälpa andra och har förmågan att på ett enkelt och pedagogiskt sätt dokumentera och kommunicera. Du bygger snabbt relationer och är inkännande mot din omgivning. Då rollen ställer höga krav på kommunikation och snabba vändningar ser vi att du är en lyhörd person som snabbt kan förstå information och omvandla den till handling.

Att ha erfarenhet från finanssektorn är meriterande och då kommunikationen ofta sker på engelska är god kunskap inom detta ett krav, både i tal och skrift.

Om Tietoevry
Tietoevry är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Tietoevry har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Inom området banking finns idag ca 4000 anställda men trots storleken så händer det mycket och organisationen rör sig snabbt.

På Tietoevry strävar vi efter att skapa tekniska lösningar som stärker mänskligheten snarare än att förringa den. Att anpassa tekniken till mänskligheten kräver samarbete med olika bakgrunder, utforska nya tillvägagångssätt, och ännu viktigare, det kräver dig; ditt unika perspektiv, din kompetens och ambition. Vi kommer i sin tur att ge dig möjligheter att utforska vad som är meningsfullt för dig, stödja dig i att uppnå de mål du satt upp för dig själv, professionellt och personligt, och uppmuntra dig att uttrycka vad du tror på.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Affärsområdeschef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se), Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Emma Holster (emma.holster@thepace.se).

Eftersom det nu är semestertider så kan vår återkoppling dröja men vi lovar att återkomma till dig så snart vi kan, så håll ut. Vi kommer återuppta processen med vidare intervjuer från och med v. 33 när vi är tillbaka från ledigheten.

Ha en fantastisk sommar, vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals som är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom administration. Vi tillsätter bland annat roller som VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Administrativ chef, Office Manager, Receptionschef, Kundtjänstchef, Projektkoordinator, Administratör, Facility Manager, Facility Co-ordinator och Sälj-, Inköp-, Jurist- och Kontorsassistent samt receptions- och kundservicemedarbetare. Här finns även ett stort nätverk av exekutiva assistenter som du också kan anlita virtuellt.