Sommarjobb

Sommarjobb

Dina arbetsuppgifter

Vi söker till förmån för Tibnor en student som vill arbeta som ekonomiassistent under sommaren 2020.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  • Löpande bokföring
  • Diverse löpande utbetalningar
  • Hantering av valutakonton och valutakurser
  • Kund och leverantörsreskontra
Omfattning: Heltid

Ort: Stockholm, Solna

Arbetstider: Kontorstider

Anställningsform: Heltid under vecka 27-31

Din profil

Vi söker dig som är student och vill få en bra arbetslivserfarenhet inom ekonomi under sommaren. Förslagsvis har du nyligen påbörjat en högskoleutbildning inom ekonomi, redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service. Det är meriterande om du tidigare har haft en liknande arbetsroll men inget krav. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Som person tror vi att du är initiativtagande, prestigelös, ansvarsfull och serviceinriktad.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindström
Telefon 0707869230
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Vikariat
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tibnor förser industrin i Norden och Baltikum med stål, metaller och bearbetningstjänster. Vi drivs av att göra skillnad för alla våra kunder. För vi, precis som de, måste arbeta hårdare, smartare och bättre för att hävda oss i den globala konkurrensen. Som en modern distributör av stål och metaller förstår vi att vår roll sträcker sig längre än till själva leveransen.