Junior controller sökes till Pureness!

Junior controller sökes till Pureness!

Pureness söker nu en driven person som vill vara med på en tillväxtresa och vara en del av deras härliga team. Pureness är ett ungt bolag med fokus på tillväxt som sätter hälsan i fokus och säljer olika former av kosttillskott, livsmedel och andra hälsoprodukter. Här blir du en del av en arbetsplats som präglas av härlig gemenskap, team-känsla och drivet att alltid vilja framåt och utvecklas.

Rollen

I rollen som junior controller kommer du att arbeta brett och ha det övergripande ansvaret den dagliga administrationen av företaget, inklusive ekonomiadministration och samarbete med redovisningsbyrån. Du kommer också att stödja verksamheten genom att arbeta inom Supply chain management, logistik, fakturahantering, produktutveckling och hjälpa till med analys, budget och prognoser. Denna roll ger dig chansen att få vara med på en tillväxtresa där du får ta mycket eget ansvar men självklart har ett stöttande och erfaret team bakom dig både lokalt i Sverige och i moderbolaget i Finland.

Några av dina arbetsuppgifter:
 • Hantering av dagliga administrativa uppgifter som fakturahantering och bokföring i Fortnox.
 • Rapportering för interna och externa intressenter
 • Budget- och prognosarbete
 • Övervaka lagerfördelning och saldo
 • Utveckla interna processer, kontroller och system
 • Avtalshantering
 • Marknads-, konkurrent- och prisanalyser
 • Övriga administrativa uppgifter rörande nya kunder, websida och produktutveckling
Erfarenhet och kunskaper

För att trivas och göra succé i rollen som Junior controller tror vi att du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik/supply chain
 • Några års arbetslivserfarenhet inom ovan områden
 • God systemvana och teknisk förmåga
 • Goda kunskaper inom Officepaketet särskilt Excel
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Är du den vi letar efter?

Som person ser vi gärna att du är noggrann, strukturerad och har en analytisk förmåga. Detta är en roll som kräver mycket eget ansvar, vi ser därför att du är självgående och en person som inte är rädd för att ställa frågor och driva saker framåt. Då vi är ett mindre bolag på en tillväxtresa så blir det också viktig att du är en person som har förmågan att agera i ett klimat av förändring. För att lyckas i rollen som Junior controller hos Pureness så behöver du ha en förståelse för ekonomifunktionen och logistikkedjan men det blir också viktigt att du är en del av teamet och är en god lagspelare. Det är också ett plus i kanten om du har ett intresse för träning och hälsa.

Varför ska du bli en del av vårt team?

Vi är ett växande företag och här du kan njuta av en varm och avslappnad atmosfär. Vårt mål är att producera högkvalitativa produkter och ha en positiv inverkan på välbefinnandet. Att vara en av oss innebär att du har en varierande roll och ansvar för våra kontrollfunktioner. Vi kan garantera att du kommer att utvecklas både på ett professionellt och personligt plan där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du kommer få den stöttning som du behöver. Våra mål är höga, men vi ser till att du kommer att njuta av det på vägen. Du får en rimlig månadslön baserat på din erfarenhet, goda förmåner och ett ständigt påfyllt kylskåp fullt av kombucha!

Anställningen

Tjänsten är på heltid med start omgående där du blir anställd direkt hos Pureness

Start: Omgående
Plats: Gjörwellsgatan 51, 112 60 Stockholm
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex

Pureness erbjuder en flexibel arbetsplats med en hybridlösning där kontorsarbete kan kombineras med arbete hemifrån.

Om Pureness

Pureness lanserades i Sverige 2020, men våra produkter har utvecklats och sålts i Finland i över tio år. Där är vi ett välkänt varumärke som finns i var och varannan hälsokost och livsmedelsbutik, med det finska namnet Puhdistamo. Vår egen fabrik hittar du i södra Tammerfors (eller Tampere som det heter på finska). Du ska kunna lita på att Pureness har det allra bästa du kan hitta för din kropp. Vi letar upp de renaste näringsämnena från de allra bästa producenterna. Och det som växer i Norden skördar vi i de finländska vildmarkerna! Men vi nöjer oss inte där. Våra produkter kontrolleras alltid för sin kvalitet och renhet, i både våra egna och oberoende laboratorier.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år. Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 4 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.