Head of People & Culture till Easy Telefoni

Head of People & Culture till Easy Telefoni

Easy Telefoni, SaaS-bolaget som utmanar normer och driver utvecklingen för morgondagens kommunikation, letar nu efter deras nya expert inom People & Culture.

Ta chansen och bli en del av ett expansivt bolag där du är med och påverkar framtiden!

Rollen

Företaget har i dag 40 anställda och kommer inom de närmsta två åren dubbla sin styrka. Här behövs du med dina superkrafter för att hitta deras framtida IT-kompetenser, främst utvecklare. Du kommer att vara en nyckelspelare i organisationen gällande rekrytering, Employer Branding och People & Culture och ha en viktig funktion i ledningsgruppen. Du välkomnas till ett ungt och nytänkande företag med en familjär känsla. Här jobbar alla mot gemensamma mål och har roligt på vägen. Du får även hänga med på häftiga resor. Vad sägs om att tex. åka till Zagreb för att utveckla samarbetet med kollegor.

Du kommer att arbeta på Easy Telefonis trevliga huvudkontor i Solna och göra en hel del resor till Norrköping där flera av deras utvecklare sitter. Detta är en direktrekrytering på heltid med start så snart som möjligt (självklart med hänsyn till uppsägningstid).

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med kompetensförsörjning främst utvecklare inom IT. Du kommer även att jobba aktivt med Employer Branding och ingå i ledningsgruppen. Med tiden kommer du att ta ett övergripande ansvar för det operativa och strategiska inom HR och People. Rollen är otroligt viktig i organisationen för att attrahera både nuvarande och framtida medarbetare i världsklass.

Vi letar efter dig som

För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:
  • Några års erfarenhet inom rekrytering
  • Utbildning eller erfarenhet inom HR/personal
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av IT-rekrytering är ett stort plus
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och målfokuserad, tar egna initiativ, är självständig och lösningsfokuserad. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och värdesätter ordning och rutiner. För att briljera i rollen bör du ha en god kommunikativ förmåga, vara modig, innovativ och ha ett coachande förhållningssätt. Låter det som du?! Toppen - Då tycker jag att du ska söka det här spännande jobbet redan idag!

Vilka är Easy telefoni?

Vi är ett snabbväxande SaaS-bolag som brinner för att förenkla våra kunders kommunikation. Det gör vi med vår egenutvecklade tjänst Easy Teams som ger våra kunder en unik helhetsupplevelse.

Vi siktar högt och tar oss an jättarna Microsoft och Slack, vår målsättning är att bli störst inom UCaaS-segmentet och vi har redan kommit en bit på vägen.

Hos oss går dagarna snabbt, vi är ett expansivt bolag med högt i tak där alla åsikter värderas. En av våra styrkor är korta beslutsvägar i en platt organisation, vilket innebär att vi är beroende av att alla som jobbar med oss är minst lika drivna som vi är. Slöfockar undanbedes vänligt men bestämt.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.

Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: Easy telefoni, Head of People and Culture, hr, rekrytering, it- rekrytering SaaS-bolag
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av The Place
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till The Place Det är vi som är The Place - Where happy work happens. Det betyder att vi har jobben för dig som, liksom vi, vill må bra och utvecklas på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Vi är The Place to be helt enkelt. Happy Workday! Join The Place Vi sätter glädje först! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel Onboardingplan Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. Friskvårdsbidrag Specialerbjudanden Mentorskap Nätverksträffar Kompetensutveckling Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande för de flesta av våra roller och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt! Vår historia The Place är rekryterings- och kompetensföretaget som var med och byggde bemanningsbranschen för 30 år sedan. 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place. På The Place vilar vi tryggt på vår långa erfarenhet men utmanar den bransch som vi en gång var med och skapade. Du kommer att märka att vi gör saker lite annorlunda - och bättre.