Förvaltningsassistent till HSB brf Pampas

Förvaltningsassistent till HSB brf Pampas

Tjänsten

Till vårt trevliga kundföretag HSB Brf Pampas söker vi en förvaltningsassistent för en bred och spännande tjänst. Du kommer att arbeta i en familjär miljö där du förväntas ta dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar och engagemang. På kontoret finns två kollegor och vi söker nu efter en tredje medarbetare som kan komma in och stötta teamet under en längre period och som brinner för bland annat följande arbetsuppgifter:
 • Överlåtelser och pantsättningar
 • Telefon och mailkontakter
 • Ansvar över reception och ta emot besökare
 • Felanmälan
 • Hantering av P-platser, garage och lokaler
 • Nyckelkvittering
 • Kontakt med föreningens externa avtalspartners, boende och lokalhyresgäster
 • Kontorsinköp samt hålla snyggt på kontoret
 • Fakturahantering och arkivering
 • Uppdatera hemsidan med information
Detta är ett konsultuppdrag på ett år till att börja med och med goda möjligheter till förlängning då det ser ett långsiktigt behov. Du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos kundföretaget. Tjänsten är på heltid, med arbetstiderna: mån-tors 06:45-16.00, fre 07.00-15.00, med en timmes lunch. Start omgående (med hänsyn till eventuell uppsägningstid.) För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret på slutkandidat. Detta är även en rökfri arbetsplats.

Kvalifikationer

Följande bakgrund ser vi som passande för tjänsten hos HSB Brf Pampas:
 • Tidigare administrativ erfarenhet samt vana av att hantera telefonen som arbetsredskap
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
 • Erfarenhet från fastighetsbranschen är starkt meriterande
Personligt

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en initiativtagande person som har lätt för att arbeta självständigt, får saker och ting gjorda och slutför det du påbörjat. Samtidigt har du en god samarbetsförmåga och en hög servicenivå. Du är orädd och agerar snabbt när det behövs. Vidare är du en ödmjuk person som klarar snabba kast och att hantera flera olika uppgifter parallellt. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös och vidsynt. Samt att du är diplomatisk, pigg och bidrar till en trevlig stämning.

Företaget

HSB Brf Pampas hus byggdes 1962-1964. Föreningen består av 746 bostäder, 7 bostadsrättslokaler, 54 hyresrättslokaler, 85 garage, 545 parkeringsplatser och diverse gemensamma utrymmen. Genom föreningen så äger och förvaltar de sin tomtmark och sina fastigheter.
Intresse för tjänsten?

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in din ansökan direkt. Välkommen med din ansökan!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Sökord: HSB, HSB brf Pampas, The Place, Förvaltningsassistent, bostadsrättsförening, administration, service
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.