Avtalsadministratör till Canon

Avtalsadministratör till Canon

Tjänsten

Vi söker nu en avtalsadministratör till vår kund Canons huvudkontor i Solna!

Du kommer att tillhöra teamet Contract Management som är en del av deras supportfunktion Business Operations. Teamet består idag av 4 härliga kollegor och du kommer nu in för att stötta gruppen under en period. Du kommer i denna roll att ansvara för underhåll av deras serviceavtal samt se till att de levererar enligt uppsatta villkor. Du kommer både ha kundkontakt med Canons slutkunder såväl som stödja deras partners och säljare. Kunderna är företagskunder. På Canon arbetar de målinriktat och ambitiöst tillsammans och teamkänslan är god. De stöttar och peppar varandra framåt.

Kontoret är beläget i Bergshamra i Solna och här finns en trevlig lunchrestaurang, ett gym i huset och möjlighet till att hyra cykel för en trevlig cykeltur på tex friskvårdtimmen.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att vara anställd av The Place och arbeta som konsult ute hos Canon Svenska AB. Vi ser gärna att du kan starta den 2 januari eller så snart som möjligt. Arbetstider heltid, 37,5tim/v mån-fre 08-16:30. Tjänsten utgår ifrån kontoret men med möjlighet till viss flexibilitet.

Arbetsuppgifter

I denna roll som avtalsadministratör kommer du att:
  • Via mejl och telefon supportera samt administrera avtal
  • Hantera förfrågningar om avtal från slutkunder, säljare samt partners
  • Bedriva utredningar av avtal
  • Hantera fakturafrågor kopplade till avtal
  • Säkerställa korrekt fakturering av avtal
Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Avtalsadministratör hos Canon tror vi att du har följande kvalifikationer:
  • Goda kunskaper i Officepaketet och Excel
  • Erfarenhet av kundservice
  • Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
  • En avslutad gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi
Vem är du?

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har tidigare erfarenhet från ett kundorienterat arbete. Du besitter egenskaper såsom noggrannhet, struktur, kundfokus och med en vilja att leverera det lilla extra till varje kund. Vidare är du en nyfiken och kreativ problemlösare med en god förmåga att supportera Canons kunder och säljare. Du är plikttrogen, ambitiös, engagerad och bidrar även till en positiv stämning bland dina kollegor.

Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt!

Om Canon

Canon är en global leverantör av digital bildteknik. Företaget grundades i Japan 1937 och har fler än 187 000 anställda på marknadsförings- och produktionsanläggningar över hela Japan, Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien. Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under de senaste 80 åren. Vi är den ledande leverantören av digitala bildlösningar till konsumenter, business-to-business och industrin. Tonvikten på teknik är en del av Canons företagskärna, och vårt mål är att omdefiniera vad som är möjligt genom bildhantering.

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord försöker vi i alla rekryteringar skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet.

Canon berikar människors liv och företagsverksamheter på häpnadsväckande nya sätt. Du kan bli en av oss och forma framtiden för ett starkt, ambitiöst och hänsynsfullt företag. Tillsammans gör vi skillnaden. Du kan förvänta dig de exceptionella och uppnå det exceptionella, med världens bästa bildföretag.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: administration, avtalsadministration, support, kundservice, serviceavtal, Solna, konsultuppdrag, The Place, Konsult
Mer info
Kontaktperson Maria Blom
Email Mejla Maria Blom
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 17 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.