Rekryteringskonsult med fokus på kvalité och kandidatupplevelse

Rekryteringskonsult med fokus på kvalité och kandidatupplevelse

Vi på The Assessment Company (The AC) har bestämt oss för att ta förändringsarbete, rekrytering och kompetensutveckling till en ny nivå, genom att bland annat introducera PEOPLE LAB - vårt innovativa och forskningsbaserade koncept. Med People Lab skapas mer träffsäkra urval vid rekrytering, och mer effektfull träning av individer, ledningsgrupper och team.

I Norge är vi det konsultbolag som växer snabbast med drygt 40 kollegor och i Sverige är vi 1,5 år efter starten 13 konsultkollegor. Är det dig vi letar efter? Vi vill under vinter/vår hitta två nya kollegor till rekryteringsteamet. Vi söker även nya kollegor till teamet inom utveckling av ledare, grupper och individer. Se vår andra annons för mer information.

Rollen

Du får möjlighet att vara med och utveckla kompetensbaserad rekrytering enligt vår innovativa metod som är en del i vårt helhetserbjudande. Som rekryteringskonsult har du ett helhetsansvar för att leverera enligt vår rekryteringsprocess. Genom identifiering och intervjuer kvalificerar du de bästa kandidaterna för våra kunder och presenterar ett kvalitativt och träffsäkert urval av kandidater. För att lyckas i denna roll och för att trivas hos oss har du en väl utvecklad förmåga gällande kompetens - och personlighetsbedömning. Du är kommunikativ, snabbtänkt, kreativ och van att jobba i ett högt tempo med flera parallella uppgifter, och du har ett driv och engagemang utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter

Ansvara för hela rekryteringsprocessen som t ex att;
 • självständigt ta fram kravprofil och case/arbetsprov tillsammans med kunden
 • granska, upprätta och utveckla profiler och jobbannonser
 • utveckla strategier och metoder för att hitta rätt kandidater
 • administrera och återkoppla färdighet, motivation och personlighetstest
 • utföra strukturerad beteende intervju och projektleda caseupplägg
 • upprätta och utforma presentationer av kandidater
 • ha en nära och tät dialog med både kandidater och kunder under, före och efter processen
Detta erbjuder vi dig:

Vi erbjuder dig möjligheten till ett stimulerande och meriterande arbete inom komptensbaserad rekrytering där du genom varierande uppdrag bygger upp ett stort kontaktnät. Du får även vara med i att bygga upp ett nytt och växande företag där du får arbeta i team med mycket ansvar samt har stora möjligheter att bidra med utvecklingen av ”The AC”. Vi erbjuder även våra kunder delar av rekryteringsprocessen såsom analys av kandidatresan/kandidatupplevelsen, employer branding filmer, framtagande av intern rekryteringsprocess, rekryteringsutbildning, assessment av slutkandidater och on-boarding. Vi är ett team av både researchers och rekryterare som jobbar efter devisen laget före jaget. Vi är resultatorienterade men glömmer inte att har roligt, visa omtanke och fira under vägen.

Vi söker dig som
 • har minst tre års erfarenhet i rollen som rekryteringskonsult
 • har erfarenhet av arbete inom konsultföretag, rekryterings/search- eller bemanningsföretag, vilket är ett krav för denna roll.
 • har ett brett kontaktnät.
 • drivs av att bygga relationer och är affärsorienterad
Som person är du entusiastisk och inspirerande och tycker det är roligt med nya koncept och metoder inom kompetensbaserad rekrytering. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda och vi ser gärna att du har en akademisk examen. För att trivas på The AC bör du vara en person som gillar människor och att jobba i team. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Likvärdighet, mod och entusiasm är de värderingar som genomsyrar vår verksamhet.

Kontakta oss.

Du ansöker till tjänsten genom att klicka 'sök denna tjänst' där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev. All information hanteras enligt GDPR vilket innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Helena Vergara; tele: +46 73- 474 78 12 eller via email; ulrika.mattsson@theac.se. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 31:a januari.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (8 dagar kvar)