Managementkonsult med fokus på utveckling av individer och grupper

Managementkonsult med fokus på utveckling av individer och grupper

Vi på The Assessment Company (The AC) har bestämt oss för att ta förändringsarbete, rekrytering och kompetensutveckling till en ny nivå, genom att bland annat introducera PEOPLE LAB - vårt innovativa och forskningsbaserade koncept. Med People Lab skapas mer träffsäkra urval vid rekrytering, och effektivare träning av individer, ledningsgrupper och team.

Vi är drygt 50 konsulter i Norge samt Sverige och vi vill bli fler - är det dig vi letar efter?

Roll och arbetsuppgifter.

Vi erbjuder en roll där du får arbeta med forskningsbaserade metoder som vi vet ger snabbare effekt på inlärning och beteendeförändring.

Som konsult hos The AC kommer du att arbeta med att utmana kundens vision och strategi, analysera data kopplat till förändringsresan, facilitera och utveckla grupper samt skräddarsy utvecklingsprogram.

Du förväntas kunna sälja hela vårt koncept och omsätta kundens förändringsresa till konkreta utvecklingsbehov inom organisations-, ledar- och säljutveckling.

Personliga egenskaper.

Vi söker dig som är pedagogisk, inspirerande och självgående samtidigt som du drivs av att leverera resultat i team.

Du har en positiv inställning vad gäller problemlösning och gillar att vara i en föränderlig miljö. För att trivas hos oss är det viktigt att du har förmågan att arbeta i team och mycket god samarbetsförmåga, starkt driv, lyhörd och hjälpsam i samverkan med kunder och kollegor. Är social och skapar förtroende.

Likvärdighet, mod och entusiasm är de värderingar som genomsyrar vår verksamhet.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans vill vi skapa en arbetsplats som är värderingsstyrd och som möjliggör personlig utveckling. Vår kultur präglas av affärsdriv, teamprestationer och ständigt lärande. Vi strävar efter ett klimat där det är högt i tak och välkomnar initiativ och nya idéer.

Vi söker dig som
  • har minst 3-5 års erfarenhet som tex strategi- och managementkonsult, organisationsutvecklare eller annan kompetensutvecklingserfarenhet.
  • har kompetens inom förändringsledning, implementering av strategier och utveckling av individer och grupper.
  • har förmåga att marknadsföra och sälja hela vårt koncept och ta ansvar för att utveckla kunder.
  • gillar att utmana dig själv och har förmåga att ta ansvar för och leda dina egna projekt.
  • snabbt kan förstå en kunds nuläge och behov av förändring samt definiera den bästa lösningen. Du har mod att utmana kunderna när det behövs.
  • intresserad och nyfikenhet av att bygga upp och utveckla nya koncept och metoder inom organisations och - verksamhetsutveckling.
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • har erfarenhet av facilitering och utvecklingsfrågor
Är detta din nya utmaning?

Du ansöker till tjänsten genom att klicka 'sök denna tjänst' där du fyller i dina uppgifter och bifogar CV och personligt brev. All information hanteras enligt GDPR vilket innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Mattsson, tele: 0703-789 314 eller via email; ulrika.mattsson@the ac.se Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 19:e januari.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (13 dagar kvar)