Territory Executive

Territory Executive

Till vårt team Regional Account Mid inom Business Large, söker jag nu en Territory Executive med stationering i Solna.

Jag heter Mikael Prece och är Försäljningschef för Regional Account Mid där vi idag är 8 stycken säljare geografiskt placerade i Stockholm och Mellansverige. Om du vill vara med och leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder så bör du ta chansen och söka den här rollen.

Din nästa utmaning?
Som Territory Executive på Regional Account Mid skall du tillsammans med dina kunder bygga, underhålla och utveckla kundrelationen. Du ansvarar för att driva tillväxt på dina definierade kunder, vilket är medelstora och stora företag. Du får ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö med Telias breda portfölj av tjänster och Telias starka organisation.

Med en hög aktivitetsgrad skall du spendera den större delen av din tid med kund och genom proaktivt arbete skapa affärsmöjligheter, merförsäljning och generera tillväxt på dina kunder. Varje dag har du möjligheten att skapa affärsmöjligheter och bygga långsiktiga relationer med dina kunder där du presenterar lösningar, tjänster och erbjudanden och kommunicerar det värde som Telia tillför till kundens verksamhet.

Vem är du?
Jag ser att du har 3-5 års erfarenhet av komplex B2B försäljning från IT/Telekom branschen. Du kan identifiera verksamhetsbehov, du kan strategiskt, taktiskt och operativt arbeta självständigt i en komplex affärsprocess och känner dig bekväm i att förhandla med beslutsfattare på C-nivå.

Det är ett utmanande arbete samtidigt som vi lever i en ständig utvecklingsprocess. Men har du rätt vilja, attityd och engagemang så har du alla möjligheter att lyckas!

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad.
  • Hög aktivitetsgrad och driv.
  • Teamspelare.
  • Självledarskap.
  • Proaktivt affärsfokuserad.
  • Mycket god vana av Microsoft 365.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
  • B-körkort är ett krav.
Intresserad?
Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig via mejl mikael.prece@teliacompany.com

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig! Sista ansökningsdag är 2021-05-16.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.