Telia söker nya medarbetare till sin kundtjänst!

Telia söker nya medarbetare till sin kundtjänst!

Kort om tjänsten

Swesale Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Vi är ett nischat specialistföretag inom sälj och marknad, vilket innebär att vårt fokus är kompetensförsörjning till säljande organisationer. Swesale grundades 2005, arbetar rikstäckande och genomför över 450 rekryteringsuppdrag årligen. Alla våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att ha arbetat inom sälj och marknad. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler arbetar vi snabbt och effektivt för att säkerställa ett urval av marknadens bästa kandidater.

Om verksamheten

Tycker du om att hjälpa andra och värdesätter bra service? Gillar du även utmaningen som merförsäljning medför? Toppen, då kan tjänsten som kundtjänstmedarbetare för Telia passa dig!

Som kundtjänstmedarbetare för Telia kommer du att arbeta hos vår kund, Teleperformance, som är världens största kundtjänstbolag. Kontoret ligger i Solna, några minuter från Solna station, och har fräscha lokaler med tillgång till gym. De aktuella tjänsterna är på 80-100% och arbetstiderna ligger någonstans mellan kl. 08:00-17:00 måndag till fredag.

Mer om tjänsten

Inledningsvis startar anställningen med en betald utbildning i företagets produkter/tjänster och interna system. Det gör att du får en bra grund att stå på och är väl förberedd när du börjar arbeta på riktigt. I arbetet kommer du ta emot inkommande telefonsamtal från kunder och svara på deras frågor och funderingar. Tjänsten innefattar även en viss del merförsäljning där du presenterar aktuella erbjudande för kunden. Fokusområdet ligger dock på servicen och kundnöjdheten är av största prioritet.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha:

Ett driv och social förmåga.
Förmåga att ta ansvar för ditt eget arbete.
Ett gediget intresse för problemlösning.
Förmåga att förklara på ett pedagogiskt och tydligt sätt.
En empatisk och tålmodig personlighet
Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet från serviceyrken, men inget krav.

Ansökan

Har du några frågor gällande tjänsten som kundsupport/kundtjänstmedarbetare eller vill ha mer information går det bra att kontakta Tove Fröman på swesale2@swesale.se Detta är ett roligt uppdrag på en spännande och utvecklande arbetsplats! Sök tjänsten idag så kanske du blir nästa person vi anställer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 jan 2020 (7 dagar kvar)