Teknisk specialist - Digital Workplace (Intune, Azure AD, 0365, SCCM, Powershell)

Teknisk specialist - Digital Workplace (Intune, Azure AD, 0365, SCCM, Powershell)

Vi söker en teknisk specialist inom Digital Workplace med fokus på MS Intune utveckling till vår 2nd-line. Om du vill vara en del av ett nationellt team som levererar högkvalitativa tjänster till våra kunder, så är vi nyfikna på dig. Jag heter Scott Couper och jag ansvarar för våra 2nd- och 3rd-line-team inom nätverk, säkerhet, hybrid IT och Digital Workplace.

Din nästa utmaning?
Cygate är en del av Professional Services inom Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv, stabilitet, och en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med komplexa IT-miljöer och får goda möjligheter till utveckling.

I den här rollen kommer du att ansvara för MS Intune utveckling i form av Images och applikationer för våra kunders miljöer. Du kommer även att hantera klientärenden, och arbeta enligt våra processer som grundar sig på ITIL. Med dig har du våra team av tekniker, specialister, support och kundservice för att lösa våra kunders utmaningar som effektivt som möjligt, samt arbeta med förvaltning och förbättring av de tjänster som vi levererar.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med våra kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback och dela med dig av kunskap. Troligtvis är du i början av din karriär och har skaffat dig en bred förståelse för olika lösningar. Kanske har du börjat specialisera dig inom något område, och ser Cygate som en plats där du får fortsätta utvecklas.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Håller andra informerade.
Din erfarenhet:
  • Erfarenhet av teknisk support i 1st och 2nd line
  • Erfarenhet av arbete med att skapa images inom Microsoft Intune
  • Goda kunskaper inom Microsoft Intune, Azure AD, 0M365, SCCM
  • Någon/några certifieringar inom ovan område är ett krav
  • Fördelaktigt med kunskap inom Powershell och Endpoint Security.
Mer än bara ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. För vissa av kunduppdrag krävs det att du kan passera särskilda bakgrundskontroller. Dessa kräver ett svenskt medborgarskap. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Scott Couper på 072-509 83 61 eller scott.couper@cygate.se eller på Linkedin https://www.linkedin.com/in/scottcouper/

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-03-15.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!