Teknisk Projektledare Managed Services

Teknisk Projektledare Managed Services

På Telia Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet

Som Teknisk Projektledare inom Managed Services ansvarar du för att tekniskt driva transitions- och/eller transformationsprojekt som tar våra kunder till nya höjder. Du ansvarar för hela implementationsprocessen för våra tjänster hos nya kunder såväl som befintliga kunder oftast i samarbete med en Projektledare som håller ihop alla delar i projektet. Du ingår i vår Delivery Excellence enhet som är en central viktig enhet inom Managed Services för vår utveckling och digitalisering. Till din hjälp har du våra IT-infrastrukturspecialister inom nätverk, säkerhet och hybrida IT-lösningar/cloud.

Vi tror du intresserar dig lite extra för:
 • Managerade tjänster och hur de är sammansatta
 • Metod- & processutveckling i syfte att utveckla såväl våra kunder som oss själva
 • Ett strukturerat arbetssätt med känsla för ordning och reda.
 • Kravanalys och varför detta är viktigt
Exempel på det du kommer att göra:
 • Planera, genomföra och styra viktiga kundprojekt enligt plan och budget med ett högt kvalitetstänk
 • Driva implementering av tjänster och processer hos kund.
 • Hantera prioriteringar, säkra resurser för uppdraget och analysera kraven
 • Medverka och driva vidareutvecklingen av våra processer för hur vi bedriver projekt
 • Vara rådgivande åt våra säljare i pågående dialoger avseende kommande projekt
Vem är du?

Du kommer särskilt till din rätt när du får ge utlopp för tankar och ideér där du använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Du har några års erfarenhet av lyckade implementationer av tjänsteleveranser och har en god förmåga och trygghet i att kommunicera tekniska detaljer och funktioner för olika intressenter och stakeholders.

Din personlighet
 • Resultatorienterad
 • Har ett strukturerat arbetssätt med känsla för ordning och reda.
 • Besitter social kompetens och känner dig bekväm med att kommunicera med olika personer
Projektledning inom Cygate

Dina framtida kollegor har gedigen erfarenhet från projektledning samt IPMA- och PMI-certifieringar på olika nivåer. I våra leveransprojekt arbetar vi utifrån en egenutvecklad projekt- och förändringsmetodik som bygger på vår erfarenhet från branschen och erkända standarder för projektledning. Men det är inte heller ovanligt att vi använder oss av våra kunders projektprocesser.

Home of Experts

Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?

Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Är du nyfiken på Telia Cygate? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta Pernilla Benerfalk - pernilla.benerfalk@cygate.se Managed Services Director via mail eller på Linkedin. Urval och intervjuer sker efter sommaren. Sista ansökningsdag är 2022-08-08

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!