Technical Presale

Technical Presale

Är du Framtidens Technical Presale?

Telia söker en erfaren och driven medarbetare som Technical Presale, med inriktning mot Datakom och säkerhetstjänster.

Vill du jobba med en av Telias viktigaste affär inom företagssegmentet?

Vi är ett team med tekniska säljstöd inom området Datakom och säkerhetstjänster, Mobil trafik/data, Molnbaserade växlar, samt en roll som utvecklar och analyserar vårt uppdrag för upphandlingar. Vi söker nu en erfaren och driven medarbetare som Technical Presale med inriktning Datakom och säkerhetstjänster.

Din nästa utmaning?
Jag heter Mariette Andersson och är ledare för teamet Volume Design.
Drivkraften för arbetet, att utvecklas, få saker att hända och nå resultat är något jag fäster stor vikt vid.

Teamet består av 11 engagerade och motiverade medarbetare som tillhör Large Business Presale som återfinns i en av våra affärsenheter Large Business. Vårt uppdrag är att designa lösningar, delta i kundmöten samt driva och hantera affären inom Telias stora företagssegment. Vill du tillhöra en dynamisk enhet i världsklass och utveckla dina kunskaper inom sälj- och presalearbete? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Ditt nästa team
Att ingå i detta härliga team ger dig möjlighet till nära samarbete med våra säljare, delta på kundmöten där vi hela tiden har fokus på våra affärer och hur vi kan bidra på bästa sätt till Telias försäljning.

Att utveckla och coacha sina kollegor samt vara en förebild och leva efter Telias värderingar Dare, Care och Simplify är en del av teamets vardag. Ditt arbete kommer innebära att du inom ramen för teamets ansvarsområde stöttar säljare med fokus kring Datakom och säkerhetstjänster. Arbetet kommer att medföra både taktiska och strategiska kundmöten. Det innebär att du tidigt i säljfasen identifierar kundens behov och stöttar säljare med att finna den vinnande lösningen som bäst uppfyller kundens önskemål. Arbetet består även i att kunna beskriva Telias tjänster och lösningar och peka på kundvärdet.

Vem är du?

Kompetens och erfarenhet:

Du har kompetens inom Datakom och säkerhetstjänster och en bred förståelse för flöden inom säljprocessen samt förmåga att vara sammanhållande för uppdraget och affären. Vi ser att du är teknikdriven och är duktig på teknisk försäljning, samt har stor drivkraft och brinner för att uppnå önskat resultat. För att lyckas i tjänsten ska du vara en teamspelare med god samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi söker dig som har följande kompetenser och färdigheter:
  • Du har helhetssyn, lösningsorienterad och kan fatta beslut
  • Är strukturerad, analytisk, kan planera och organisera
  • Har en god presentationsförmåga
  • Kunskap om WiFi/SD-WAN/Cloud lösningar samt Azure
  • Goda kunskaper inom IP-design
  • Intresse för ny teknik samt kunskap inom telekommunikation och IT, samt service och support
  • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god kunskap i engelska både i tal och skrift.
Placering:

Solna, Göteborg, Malmö

Intresserad?
Välkommen att bli en del av vårt team och sök jobbet! Vill du veta mer, ring mig på +46 725 72 72 30 eller kontakta mig via LinkedIn.

Rekryteringen är öppen fram till den 23 maj 2021
. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.