Supporttekniker (M365, AD, Exchange, PC, Mac)

Supporttekniker (M365, AD, Exchange, PC, Mac)

Nu finns det en möjlighet för dig som vill vara med och förstärka vårt team inom teknisk support. Jag heter Hylton Levin och är chef för Servicedesk på Cygate i Solna - En del av Telia Company. Vi arbetar tillsammans med fokus på kundnöjdhet och förbättringsarbete. För dig som är intresserad av att ge bästa möjliga service och hjälpa våra kunder med deras tekniska problem, är detta en spännande möjlighet att bli en del av vårt team. Tillsammans med ditt team på 12 personer kommer du sitta i vårt nya kontor i Solna, Mall of Scandinavia.

Din nästa utmaning?
Cygate är en del av Professional Services inom Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med komplexa kunduppdrag samt får goda möjligheter till utveckling.

Vårt viktigaste uppdrag är att få en nöjd kund genom att lösa deras incidenter och beställningar inom kundens SLAer. Du kommer att säkerställa att vi gör det genom att ta hand om våra kunders behov via inkommande samtal, mail och vårt ärendehanteringssystem. Vi jobbar även 24/7 och efter ett förutbestämt schema där det ingår både kväll, natt och helgjobb. Du jobbar självständigt, har mycket kundkontakt och du har hela tiden stöd från din teamledare och övriga i gruppen.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Du är vår röst och vårt ansikte utåt, så du behöver ha en utpräglad känsla för service. Du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback, och delar med dig av kunskap till kunder och kollegor.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Håller andra informerade
Din erfarenhet:
  • 2 års erfarenhet av teknisk support
  • Kunskaper inom Office 365, Active Directory, Exchange, PC, Mac
  • Minst avklarad gymnasieutbildning
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du bli en del av vårt team - sök jobbet! Vill du veta mer, kontakta mig Hylton på 072-241 27 28 eller hylton.levin@cygate.se eller kontakta mig på LinkedIn.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-03-15

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!