Specialistsäljare IT-säkerhet

Specialistsäljare IT-säkerhet

Mitt namn är Johan Leire och jag ansvarar för ett team med Säljspecialister på Cygate Region Öst. Arbetar du idag med lösningar inom nätverk och säkerhet, som tekniker, specialist eller konsult? Vill du ta nästa steg mot att driva kunddialogen? Nu finns det en möjlighet att börja som Säljspecialist hos oss på Cygate.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Säljspecialist ingår du i ett team som arbetar nära våra kunder med försäljning av våra lösningar/tjänster inom nätverk, säkerhet och hybrid IT. Ditt specialistområde kommer vara IT-säkerhet, samtidigt som du får en förståelse för helheten när du arbetar nära andra specialister i ditt team. Affären driver vi ihop med säljare och leverans inom Cygate, där vi framförallt bidrar med teknisk specialistkunskap runt lösningar och värdet som de tillför för kunden.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med våra kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, och du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback och dela med dig av kunskap. Troligtvis är du i början av din karriär och har skaffat dig en bred förståelse för olika lösningar, framförallt med fokus på nätverk och säkerhet.

Din personlighet:
  • Genuint intresserad av området IT-säkerhet och hur vi kan förbygga hot och intrång med våra lösningar
  • Du motiveras av att använda din kunskap om området för att adressera kunders behov och utmaningar
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor
Dina erfarenheter:
  • Teknisk bakgrund inom nätverk och/eller säkerhet från sälj eller serviceorienterad roll
  • Uppvisad förmåga att skapa nya kontakter och bygga förtroende
  • Uppvisad förmåga att självständigt sätta dig in i nya tekniska områden
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är på Cygates kontor i Solna. Om du har några frågor, kontakta mig Johan Leire på 072-5098142 eller johan.leire@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-08-09.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 aug 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!