Specialistsäljare IT-säkerhet

Specialistsäljare IT-säkerhet

Mitt namn är Johan Leire och jag ansvarar för ett team med Säljspecialister på Cygate Region öst - En del av Telia Company. Just nu befinner vi oss på en spännande tillväxt- och förändringsresa med att säkerställa en hållbar transformation från produkt- till tjänstebaserad affär och underlätta resan med att flytta kunden till molnet. Därför söker vi nu ytterligare en kollega som kommer att utveckla nya och befintliga kunder med fokus på våra lösningar och tjänster inom IT-säkerhet.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Säljspecialist arbetar du nära kunden i gränssnittet mellan verksamheten och tekniken, där du agerar som guide och omsätter krav, behov och utmaningar i levererbara tekniska lösningar.

Till din hjälp ingår du i ett team av säljspecialister vars kompetens täcker in alla våra tjänster inom nätverk, säkerhet och Hybrid-IT. Du arbetar även nära vår övriga säljorganisation och kundteam bestående av bland annat teknikkonsulter och projektledare, där du stöttar med lösningsdesign, offertarbete och upphandlingar.

I större utsträckning sträcker sig våra affärer idag över samtliga tjänsteområden, så förutom ditt specialistområde, IT-säkerhet, är det viktigt att ha bred kunskap om vår leverans. Därför kommer du även att spendera tid med att förstå helheten i vårt erbjudande samt arbeta aktivt med omvärldsbevakning inom din domän och med att knyta kontakter.

Vem är du?
Som person brinner du för att hjälpa våra kunder och guida dem inom säkerhet, oavsett hur långt de kommit. Som person är du en skicklig kommunikatör, och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer av en organisation. Du har förståelse för kundvärde och är resultatorienterad.

Din personlighet:
  • Genuint intresserad av IT och dess utveckling, och du använder din omvärldskunskap för att adressera kunders behov och utmaningar
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor
  • Du tycker om att vara i centrum, presentera för kund, och har förmågan att lyssna in.
Dina erfarenheter:
  • Bakgrund från liknande roller inom säkerhet, som lösningsarkitekt, konsult, eller pre-sale
  • Erfarenhet av att designa lösningar baserat på exempelvis Cisco, Checkpoint, Thales, Infoblox och Rapid7
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är på Cygates kontor i Solna. Om du har några frågor, kontakta mig Johan Leire på 072-5098142 eller johan.leire@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-05-18.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!