Specialistsäljare IT-säkerhet

Specialistsäljare IT-säkerhet

Mitt namn är Johan Leire och jag ansvarar för ett team med Säljspecialister på Cygate Region öst - En del av Telia Company. Vi befinner oss på en spännande tillväxt- och förändringsresa, och därför söker vi nu en Säljspecialist som kommer att utveckla nya och befintliga kunder med fokus på våra lösningar och tjänster inom IT-säkerhet. Som Säljspecialist är du våra kunders guide, och du arbetar i affärsgränssnittet mellan verksamheten och tekniken, där du omsätter kundens utmaningar till värdefulla lösningar.

Din nästa utmaning?
Cygate är en del av Professional Services inom Telia Company och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med komplexa kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Du ingår i ett team av säljspecialister där alla arbetar inom sitt specifika specialistområde. Du arbetar nära kunden ihop med AM och kundteam, och stöttar med design, offertarbete och upphandlingar. Många affärer sträcker sig idag över flera av våra lösningsområden så det är viktigt med en bred förståelse för helheten där du kan bidra med ditt specialistområde - säkerhet. För att lyckas med detta arbetar du aktivt med omvärldsbevakning inom din domän, och med att knyta kontakter och bygga förtroende, internt som externt.

Vem är du?
Som person brinner du för att hjälpa våra kunder och guida dem inom säkerhet, oavsett hur långt de kommit. Som person är du en skicklig kommunikatör, och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer av en organisation. Du har förståelse för kundvärde och är resultatorienterad.

Din personlighet:
  • Genuint intresserad av IT och dess utveckling, och du använder din omvärldskunskap för att adressera kunders behov och utmaningar
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor
  • Du tycker om att vara i centrum, presentera för kund, och har förmågan att lyssna in.
Din erfarenheter:
  • Bakgrund från liknande roller inom säkerhet, som lösningsarkitekt, konsult, eller pre-sale
  • Erfarenhet av att designa lösningar baserat på exempelvis Cisco, Checkpoint, Thales, Infoblox och Rapid7
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är på Cygates kontor i Solna. Om du har några frågor, kontakta mig Johan Leire på 072-5098142 eller johan.leire@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-04-16.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!