Site Manager Fixed Access Operation

Site Manager Fixed Access Operation

Som en del av Site på FA Operation kommer du få ett antal nya kollegor som tillsammans ansvarar för förvaltningen av våra siter. Vår målsättning är att skapa långsiktigt hållbara siter genom optimala driftkostnader och energiförbrukning samt hög övervakningsfunktionalitet och fjärrstyrning.

Din nästa möjlighet?

För att kunna leverera Sveriges bästa fastnät har vi etablerat flera tusen siter runt om i landet antingen i lokaler som vi hyr eller i egna tekniska lokaler på mark som vi arrenderar eller äger. Siterna är små, ofta runt 5-10 m2 med kraft- och kylanläggningar. I rollen som Operations Site Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med dessa på nationell nivå. I det strategiska arbetet kommer du att arbeta med reinvesterings- och underhållsplaner för våra siter och utveckla kostnadsbesparingsinitiativ för att exempelvis spara el- och hyreskostnader.

I det operationella ansvaret ligger bland annat att tillsammans med andra följa upp löpande underhåll, lösa tillträdesproblem för tekniker och vara en länk mellan fastighetsägare och fakturaflödet för att se till att vi betalar våra hyres- och arrendefakturor. Du kommer även ha nyckelroll i att budgetera och följa upp investeringar och kostnader kopplade till vår förvaltning.

Och vem är du?

I den här rollen kommer du att behöva kunna växla mellan högt och lågt och för att lyckas i arbetet ser jag att du är en ansvarstagande och prestigelös person som gillar att växla mellan kortsiktig problemlösning och det långsiktiga strategiarbetet. Du har en förståelse både för arbete ute på fältet och de problem som kan uppstå där och hur ledningen resonerar kring investeringar och kostnadsbesparingar.

Din personlighet:
  • Du är ansvarstagande och lösningsorienterad
  • Du är metodisk och handlingskraftig
  • Du trivs med att vara i spindeln i nätet och att samordna andra
Din erfarenhet:
  • Du har en god grundförståelse för telekom ur både infrastruktur- och affärsperspektiv.
  • Du har utbildning/kompetens inom ekonomi och/eller juridik.
  • Du har utbildning/kompetens inom kraft/kyla.
  • Du har erfarenhet av att driva projekt.
  • Erfarenhet av forecast-arbete och ekonomiuppföljning.
  • Jag ser att du har erfarenhet av fastighetsskötsel utifrån ett fastighetsägareperspektiv.
Intresserad?

Vill du bli en del av vårt team? För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Svensson, ledare på Site och C&L, på 070-529514. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-10-10
. Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Välkommen till Telia Infra Fixed Access Operation - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.