Seniorkonsult Trådlöst/WiFi (Cisco, HPE Aruba)

Seniorkonsult Trådlöst/WiFi (Cisco, HPE Aruba)

Cygate i Region Öst växer, och vi är nyfikna på dig som har spetskompetens inom trådlöst och lösningar från våra strategiska partners Cisco och/eller HPE Aruba. Vi befinner oss just nu på en resa med att rusta våra kunder inför Wifi6, och söker dig som har vilja och engagemang att fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Jag heter Solveig Jagelid, och är konsultchef på Cygate i Öst - En del av Telia Company. I den här rollen ingår du i ett team av specialister och arkitekter som har kompetens inom nätverk och säkerhet i traditionella IT-miljöer och molnet (on-prem, Cloud). Vi jobbar tillsammans i spännande kundprojekt som ofta spänner över flera av våra tjänsteområden inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT, och även involverar andra team från Cygate och Telia. Vi jobbar med lösningar från Microsoft, AWS, VMware, Citrix, Cisco, Dell/EMC och HP för att nämna några.

Din nästa utmaning?
Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Som Seniorkonsult arbetar du nära våra kunder och partners med att omsätta krav och behov till planer, design och konkreta lösningsförslag. Du kommer exempelvis att ta fram skisser/planer på övergripande teknisk nivå, arbeta med utrullning av ny miljö, uppgraderingar, analys, omlokalisering, strukturella förändringar i nätverksmiljön, till att utföra tekniska integrationer och konfigurationer av lösningar som Meraki eller Cisco on.prem.

Vem är du?
Som person motiveras du av att skapa förändring, och har en förmåga att skapa engagemang bland kunder såväl dina kollegor. Du förkovrar dig och håller koll på vad som händer inom ditt teknikområde, och använder kunskapen för att utbilda andra och knyta nya kontakter. I kundmötet kommer du särskilt din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer, och använder din verksamhetsförståelse för att omsätta krav till genomförbara lösningar. Du kan projektleda både dig själv och andra, och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt.

Din personlighet:
  • Du är initiativtagande och har en förmåga att driva din egen linje, samtidigt som du ser till Cygates bästa framför ditt eget
  • Du är duktig på att kommunicera, internt som externt, och delar med dig av information och kunskap
  • Du förhåller dig positiv och konstruktiv även vid misslyckanden, och har en förmåga att lyfta andra
Dina erfarenheter:
  • Bred kunskap inom nätverk och säkerhet i tradtionella IT-miljöer och molnet (LAN, WAN, Wi-Fi)
  • Särskilt djup kunskap inom trådlöst/Wifi6
  • Gedigen erfarenhet av att designa och implementera lösningar från våra strategiska partners som Cisco och HPE Aruba
  • Certifieringar (CCNP)
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Du kommer att vara placerad på Mall of Scandinavia, Solna, där vi sitter tillsammans med Telia. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Solveig Jagelid på 072-509 84 90 eller solveig.jagelid@cygate.se eller på Linkedin.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-04-16

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!