Senior Nätverkskonsult (LAN, WLAN, DC)

Senior Nätverkskonsult (LAN, WLAN, DC)

Cygate i Region Öst växer, nu söker vi dig med kompetens inom nätverk- och datacenterinfrastruktur som vill arbeta med att designa lösningar kombinerat med molnet och göra våra kunders IT-miljö snabb och flexibel. Jag heter Solveig Jagelid och ansvarar för en gruppering av konsulter inom Nätverk och Hybrid-IT och vi arbetar med design och implementation av lösningar från bland annat Cisco, HPE, Dell/EMC, Microsoft, Citrix, AWS och Vmware för att nämna några.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som konsult är du med och planerar den övergripande designen, och omsätter krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Detta innefattar att du tar fram lösningsplaner på övergripande och teknisk nivå, till att du migrerar, implementerar och underhåller lösningar. Du kommer att jobba nära våra kunder, både självständigt och tillsammans med våra arkitekter och andra specialister.

Din framgång är viktig för oss och som konsult hos oss har du många utvecklingsmöjligheter framför dig inom samma roll. Du kan exempelvis byta mellan olika teknikområden för att bredda din kompetens och vill du certifiera dig så är det något vi stödjer. Du kan även byta roll till Infrastrukturarkitekt om du vill ha en annan typ av utmaning.

Vem är du?
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den.
Din erfarenhet:
  • God kunskap inom nätverksinfrastruktur, såsom Enterprise Core, Distribution, Access Data och SD-Wan
  • Nätverkslösningar från Cisco och/eller HPE Aruba
  • Certifieringar/kompetens motsvarande CCNP/CCIE-nivå
  • Erfarenhet inom någon av följande: DC, Wifi6, virtualiserade miljöer, VMware, cloud, automation
  • B-körkort, samt flytande svenska i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Solveig Jagelid på 072-509 84 90 eller solveig.jagelid@cygate.se eller på Linkedin.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-05-07.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!