Senior Commercial Manager till B2B

Senior Commercial Manager till B2B

Vill du vara med på vår Kommersiella Transformationsresa inom B2B?

Telia söker en Senior Commercial Manager till B2B affären

Vill du vara med och påverka Telias B2B affär genom att utveckla och definiera våra affärsmodeller och säkra att vår avtalsstruktur är återanvändningsbar och harmoniserad ut mot våra kunder?

Telia driver just nu en av världens mest ambitiösa transformationsprogram inom Telekom.

Förutom att du kommer spela en viktig roll i vårt transformationsarbete så kommer du även att påverka hur B2B Sverige ska möta kundernas behov i framtida affärsupplägg.

Är det här din nästa möjlighet?
Ditt jobb blir att genom analyser och insikter ta fram och ge rekommendationer på de förändringar som behövs för att säkra Telias lönsamhet över tid. Du tar även fram och förvaltar strategin för prissättning av våra produkter och tjänster inom B2B.

Din roll kommer ha stor vikt inom affärsmodeller och avtal i de dagliga affärsbesluten och i transformsprogrammet.

Ditt nästa team
Vi är en grupp på nio personer som har en gedigen erfarenhet inom kommersiellt arbete där bland annat prissättning av affärer ingår. Vi sitter utspridda på olika orter i Sverige men det hindrar oss inte från att ha en bra gemenskap och samarbete. Du kommer med din erfarenhet hjälpa oss att driva på vår transformation. Vi arbetar mycket tillsammans med andra enheter och ibland andra länder för att insamla information och fakta för att få fram de rätta förutsättningarna för att säkra lönsamma affärer. Vår kunskap och erfarenhet delar vi med oss till försäljningsenheterna och beslutsfattare så att de kan lägga upp rätt strategi för kunden.

Vi på Telia har principen "office first" men för vårt team fungerar det bra att arbeta växelvis på kontor eller hemma. Interaktion med fysiska möten på kontoren ser vi som en viktig del i vårt arbete och utveckling av Telia.

Är det här du?
Du har en mångårig erfarenhet från Telekombranschen, gärna från olika seniora kommersiella roller. Du har en gedigen erfarenhet från avtalsförhandlingar och har erfarenhet om att sy ihop komplexa avtal mot kunder.

Du har stor vana att genomföra komplexa analyser och arbeta med andra kollegor. Du har intresse av ekonomin i affärer och kan se hur en affärsmodell påverkar företagets resultat. Du är van att ta egna initiativ på att lösa dina frågeställningar och är inte rädd för att tillsammans med andra få fram den information som behövs. Komplexa avtalstexter och vilken betydelse de kommersiella villkor och risker det kan finnas i en affär ser vi att du behärskar. En del av arbetet är interna förhandlingar mot olika intressegrupper och att kunna göra det med professionalism och värdighet för alla parter. Du har integritet och med fakta stå för ditt arbete samt är van att presentera inför ledare på olika nivåer i organisationen.

Du ska ha ett genuint intresse om telekom och den roll vi har i samhället. Telia har ett högt fokus inom digital inkludering, säkerhet och hållbart samhälle. Vi är under snabb förändring och det gäller att kunna hänga med och utvecklas och samtidigt förstå hur marknaden våra kunder agerar på förändras.

Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Om du vill bli en del utav mitt team, sök jobbet! Vill du veta mer, ring mig Mattias Östlund på +4670 307 1448. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-08-31

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.