Security Technician till TeliaCygate

Security Technician till TeliaCygate

Om du vill vara med och leverera högkvalitativa tekniska tjänster till våra kunder och jobba med teknik i framkant, så bör du arbeta med oss på Cygate. Jag heter Scott Couper och jag ansvarar för vår Customer Operations och 2nd team inom nätverk, säkerhet och Hybrid-IT. Vi söker just nu en Säkerhetstekniker som kan brandväggar, lastbalanserare och access control. I teamet hanterar vi säkerhetsklassad data för våra kunder. Våra anställda behöver därför genomgå särskilda säkerhetsutvärderingar. Därför behöver du som söker den här tjänsten kunna uppvisa ett svenskt medborgarskap.

Med passion för IT

Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?

I den här rollen kommer du att arbeta med installation, konfiguration och felsökning av lösningar. Du gör det i nära samarbete med andra tekniker inom 2nd och 3rd line. Du agerar som en naturlig rådgivare åt kunden avseende olika säkerhetslösningar och ser till att eskalerade ärenden hanteras så effektivt som möjligt, samt överser den löpande utvecklingen av kundens IT-miljö.

Då vår leverans ofta spänner över flera tjänsteområden, behöver du kunna samarbeta effektivt med andra tekniker, specialister, support och kundservice. När du har arbetat med oss ett tag och tagit till dig både Cygates och kundens processer, så ser vi det som ett naturligt nästa steg i din utveckling att du tar ansvar för att planera och driva större implementationsprojekt.

Detta kommer du få göra:
  • Installation, konfiguration och felsökning av säkerhetslösningar, med fokus på lastbalanserare och brandväggar och access kontroll
  • Arbeta med tekniker såsom Cisco, Checkpoint och Fortinet
  • Hantera och eskalera viktiga incidenter och delta i processarbete enligt ITIL
Vem är du?

Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete.
Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Håller andra informerade
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat
Dina erfarenheter:
  • Kunskap inom något av följande: Clearpass, Checkpoint, Cisco Meraki, Cisco Firepower, Infoblox,
  • CCNA-certifiering är ett plus
Mer än ett jobb!

Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?

Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen, sök tjänsten! Om du har frågor, kontakta mig Scott Couper 0725098361 eller scott.couper@cygate.se eller på LinkedIn. Urval och intervjuer sker efter sommaren. Sista ansökningsdag är 2022-07-18

Välkommen till Telia Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!