Säljspecialist Software & Customer Experience

Säljspecialist Software & Customer Experience

Mitt namn är Johan Leire och jag ansvarar för ett team med Säljspecialister på Cygate Region Öst. Vi befinner oss på en spännande tillväxt- och förändringsresa med att säkerställa en hållbar transformation från produkt- till tjänstebaserad affär och underlätta resan med att flytta kunden till molnet. Därför söker vi nu en Säljspecialist som kommer att utveckla våra kunder med fokus på våra lösningar och tjänster inom Software & Customer Experience (CX).

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Säljspecialist agerar du expert inom licens från utvalda fokuspartners och driver vår mjukvaruaffär med tillhörande aktiviteter genom kundens hela livscykel. Du har en sammanhållande och utbildande roll för våra kundteam och övriga i organisationen runt utvalda CX-fokuskunder, där du säkerställer fokus och driver aktiviteter för att nå målen inom Software och Lifecycle Incentives.

Du kommer ingå i ett team av säljspecialister, där alla arbetar inom sitt specifika specialistområde som sträcker sig över våra produkter och tjänster inom nätverk, säkerhet och Hybrid-IT. Du medverkar i kundmöten och säljer in och motiverar större licensavtal för kund med fokus på långsiktig ROI och verksamhetsnytta, samt stöttar i processen med lösningsdesign, offertarbete och upphandlingar.

Vem är du?
Som person delar du vår passion för nya teknologier och arbetar aktivt med omvärldsbevakning inom ditt ansvarsområde. Du brinner för att hjälpa våra kunder och guida dem rätt på deras digitaliseringsresa. Som person är du en skicklig kommunikatör och är trygg i dialogen med människor på alla nivåer av en organisation. Du tycker om att vara i centrum, att genomföra både kund- och internpresentationer, samt har förmågan att lyssna in och få uppmärksamhet kring det du förmedlar.

Din personlighet:
  • Genuint intresserad av IT och dess utveckling, och du använder din omvärldskunskap för att adressera kunders behov och utmaningar
  • Du har förståelse för kundvärde och är resultatorienterad
  • Får energi av att bygga relationer och skapa förtroende bland kunder och kollegor.
Din erfarenhet:
  • Bakgrund från liknande roller som säljare, säljspecialist eller lösningsarkitekt
  • Mycket god kunskap inom prenumerations- och programvaruförsäljning
  • Erfarenhet av att möta olika stakeholders hos kund och definiera deras verksamhetsnytta och ROI för att motivera till rätt investering
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha roligt på vägen, sök jobbet! Placeringsort är på Cygates kontor i Solna. Om du har några frågor, kontakta mig Johan Leire på 072-509 81 42 eller johan.leire@cygate.se eller på Linkedin. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-05-25

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!