Säljkoordinator

Säljkoordinator

Är du Framtidens Säljkoordinator?

Telia söker en driven och kundfokuserad medarbetare som Säljkoordinator, med inriktning mot Molnbaserade växlar, trafik och 5G.


Vill du jobba med en av Telias viktigaste affär inom företagssegmentet?
Vi är ett team med säljkoordinatorer och Migrations specialister inom området Datakom, Mobil trafik/data, Molnbaserade växlar och transformation. Vi söker nu en driven och kundfokuserad medarbetare som Säljkoordinator med inriktning Molnbaserade växlar, Mobil trafik och 5G.

Din nästa utmaning?
Jag heter Maria Karlsson och är ledare för teamet Sales Acceleration Team Customer.

I rollen som säljkoordinator i Sales Acceleration Team så brinner du för att leverera högeffektiv service. Kunden är alltid i fokus samtidigt som du driver effektiviseringar och förenklingar i verksamheten. Du har en mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer. Teamet består av 10 engagerade och motiverade medarbetare som tillhör Large Business Presale som återfinns i en av våra affärsenheter Large Business. Uppdraget som säljkoordinator är att stötta säljare i affären med kompetens inom process, pris och utredning. Även göra analyser under och efter offert- och avtalsfasen. Du jobbar nära säljaren så att kunden får en bra upplevelse hos Telia. Vill du tillhöra en dynamisk enhet i världsklass och utveckla dina kunskaper inom sälj- och presalearbete? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Ditt nästa team
Att ingå i detta härliga team ger dig möjlighet till nära samarbete med våra säljare, delta på kundmöten där vi hela tiden har fokus på våra affärer och hur vi kan bidra på bästa sätt till Telias försäljning.

Att utveckla och coacha sina kollegor samt vara en förebild och leva efter Telias värderingar Dare, Care och Simplify är en del av teamets vardag. Ditt arbete kommer innebära att du inom ramen för teamets ansvarsområde stöttar säljare med fokus kring Molnbaserade växlar, trafik och 5G.

Vem är du?

Kompetens och erfarenhet:

Du har kompetens inom Molnbaserade växlar och trafik. Du har djupa kunskaper i administrativa system (stödsystem) och en bred förståelse för våra flöden inom processerna Sälja, Leverera och Ta Betalt. För att lyckas i tjänsten ska du vara en driven teamspelare med god samarbetsförmåga och initiativkraft. Vi söker dig som har följande kompetenser och färdigheter:
 • Positiv och tar ansvar
 • Du är flexibel och kan fatta beslut
 • Är strukturerad, kan planera och organisera
 • Du har helhetssyn, är nyfiken och kreativ
 • Förmågan att ständig arbeta i förändring och anpassning av arbetssätt och exekvering
 • Förmåga att koordinera
 • Mycket god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer
 • Har kunskap om relevanta verksamhetssystem för trafikaffären
 • Meriterat är kunskap om prisplaner, abonnemangsstruktur och integrationserbjudanden
 • Kunskap kring avtal
 • Kunna genomföra kundpresentationer och demonstrationer
 • Intresse för ny teknik samt kunskap inom telekommunikation och IT, samt service och support
 • Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god kunskap i engelska både i tal och skrift.
Placering:

Solna, Göteborg, Malmö

Intresserad?
Välkommen att bli en del av vårt team och sök jobbet. Vill du veta mer, ring mig på +46 70-652 43 25 eller kontakta mig via LinkedIn. Sista ansökningsdag är 16 maj.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.