Projektledare

Projektledare

Mitt namn är Jelena Lazarevic och jag ansvarar för Projektledarteamet på Cygate Region öst - En del av Telia Company. Som bolag befinner vi oss på en spännande tillväxt- och förändringsresa med bland annat förflyttning från traditionella IT-tjänster till molnet. Nu söker vi en ny kollega som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Om du har erfarenhet av att leda projekt inom IT-infrastruktur, samt allmänt god kännedom om olika ICT-lösningar/system, så är vi nyfikna på dig.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Projektledare är du med i hela processen; från övertagande av projekt från sälj, till att du kvalitetssäkrar och säkerställer ett strukturerat genomförande. Du är även med och driver utvecklingen runt våra processer och rutiner för hur vi samverkar med kund.

Dina framtida kollegor har gedigen erfarenhet från projektledning inom olika sammanhang, samt ITIL-, IPMA- och PMI-certifieringar på olika nivåer. Vi arbetar även utifrån en egenutvecklad projekt- och förändringsmetodik som bygger på vår erfarenhet från branschen samt erkända standarder för projektleverans och uppföljning.

Vem är du?
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana dina kunder med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara planer. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat samt en förmåga att arbeta på ett självgående sätt
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den.
Dina erfarenheter:
  • God erfarenhet av att leda projekt (ITIL) och du kan snabbt sätta dig in i nya kundprojekt och förstår helheten och de kundbehov som finns
  • Van att orientera dig bland olika typer av stakeholders
  • God förståelse av olika ICT lösningar/system
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du vara med på vår resa, sök jobbet. Kontakta mig Jelena på jelena.lazarevic@cygate.se för att få veta mer. Placeringsort är Solna. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-04-23.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!