Project Manager Product Communication B2B

Project Manager Product Communication B2B

Jag heter Sofia Skantze och är ansvarig för Telias digitala möte för B2B kunden. Jag söker nu en projektledare för att ansvara för all relevant produktkommunikation till våra B2B kunder. Älskar du att skapa förstklassig och datadriven kundkommunikation, gillar att ta stort ansvar och arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö - då kommer du trivas i den här rollen.

Är det här din nästa möjlighet?
Ditt uppdrag är att skapa kundkommunikation som en del av att digitalisera och modernisera våra kunders tjänster och Telias företagsaffär. Vi guidar våra företagskunder genom resan från äldre infrastruktur till framtidssäkra lösningar. Vår målsättning är nöjda kunder samtidigt som vi säkerställer nya intäkter samt sänkta kostnader.

Ditt jobb är att ta fram tydlig och attraktiv kommunikation till våra kunder som kräver lite mer än det vanliga när vi transformerar vår företagsaffär i Framtidens nät. Du kommer att hjälpa kunder med byte från kopparbaserade tjänster till mobila eller fiberbaserade lösningar i takt med att vi monterar ner vårt kopparnät. Du kommer även att migrera kunder som behöver uppdatera sina tjänster för 4G och 5G. Kunderna har unika avtal, komplexa kundlösningar och behöver ibland övertygas om att våra framtidssäkra lösningar kommer att tillgodose deras kommunikationskrav såväl idag som imorgon. Du kommer att få jobba med kundkommunikation inom samtliga företagssegment; dvs små företag likväl som Sveriges största organisationer och offentlig sektor.

Att ta kunden från analog till digital kommunikation kan stundtals vara utmanande, speciellt då skiftet inte alltid är på kundens initiativ. Därför ställer jobbet extra höga krav på dig att förstå våra kunders behov för att sedan guida dem till rätt framtidssäkrad lösning via en tydlig kommunikation. Det är ett spännande jobb med mycket eget ansvar. Du jobbar självständigt och har flera projekt igång samtidigt. Du har hela tiden stöd från kollegorna i teamet, produktledning och nära samarbete med våra säljenheter.

I din roll kommer det också vara av största vikt att hjälpa till att förflytta våra kunder till våra online gränssnitt. Därför kommer det även att ingå i rollen att på ett enkelt och pedagogiskt sätt kunna kommunicera varför våra kunder skall använda dessa för alla sina ärenden.

Är det här du?
Du är tycker om att sätta dina egna mål högt och har en utpräglad känsla för budskapsförståelse. Du tar eget ansvar i att bygga din egen pipeline samtidigt som du mår bra av att ta dina uppdrag till avslut. För att vara framgångsrik i jobbet krävs det att du har erfarenhet av vår företagsportfölj och hur du ska erbjuda kunderna bäst lösning. Men framför allt älskar du kommunikation och att lösa utmaningar.

Din erfarenhet:
  • Erfarenhet av projektledning, gärna inom digital marknadsföring
  • Praktiskt arbete i marketing automation och CRM system såsom Pardot och Salesforce
  • Erfarenhet av att arbeta med B2B-kommunikation med kundupplevelse i fokus
  • Kunnig inom projektledning, van att hantera intressenter och deadlines
  • Förståelse för kunddialoger B2B inom ICT
  • Erfarenhet av att producera innehåll
  • Målfokuserad och kreativ
  • Strukturerad och van vid att jobba med flera uppdrag samtidigt.
  • Högskolexamen inom lämpligt område.
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på 0767758688 eller sofia.skantze@teliacomapny.com

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-03-01

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.