Produktägare B2B inom Telia Finance

Produktägare B2B inom Telia Finance

Vill du jobba som Produktägare och skapa värde för den stora Teliakoncernen och deras kunder varje dag? Vill du jobba nära andra produktägare samtidigt som du ansvarar för ditt eget leveransteam?

Mitt namn är Marcus Söderberg och jag letar nu efter en Produktägare till vårat Produktteam här på Telia Finance. I teamet är vi 15 personer som jobbar nära varandra och nu söker vi dig som är användarfokuserad och teknikintresserad. Ansök idag och bli en del av vårt team här på 14e våningen i Telias HQ i Solna, Stockholm!

Din nästa utmaning!
I rollen som Produktägare kommer du att bli en del av vårt B2B team. I B2B teamet utvecklar och förvaltar vi ett flertal finansiella produkter, tjänster och erbjudanden för Teliakoncernens företagskunder. Du kommer ansvara för majoriteten av våra digitala interface för företagsmarknaden inklusive tillhörande kund och användarupplevelse. Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla, förändra, analysera och förädla dessa produkter och upplevelser tillsammans med berörda intressenter och ditt agila utvecklingsteam.

Detta är en bred roll där du kommer att ansvara för backloggen och roadmappen i ditt utvecklingsteam samtidigt som du tar fram visioner och strategier för hur sina produkter drivs och utvecklas framåt. I denna roll jobbar du även nära våra andra Produktägarna inom både B2B och B2C.

Ditt leveransteam jobbar med användargränssnittet mot vår leasingaffär. Vi jobbar enligt Scrum och SAFe och du kommer agera som en Single Point of Contact för utvecklingsteamet där du blir bryggan mellan IT och affären. I grunden handlar denna roll om att skapa en utmärk upplevelse för våra kunder tillsammans med ditt utvecklingsteam och de andra produktägarna!

Är det här du?

Vi tror att du har:
  • Minst 3 års erfarenhet av att jobba med produktutveckling inom kundgränssnitt
  • Erfarenhet av att sitta som produktägare, kravanalytiker, eller liknande
  • Jobbat inom en agil verksamhet enligt metodiker som SAFe och Scrum
  • Erfarenhet av att ta in och översätta produkt- och affärskrav till IT lösningar
  • Jobbat nära IT och systemutvecklare och besitter en övergripande teknisk förståelse
  • Erfarenhet av att jobba med Jira
Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom bank, finans, försäkring eller andra reglerade verksamheter. För att trivas i denna roll behöver du känna dig bekväm med att presentera dina produkter och din roadmap för olika intressegrupper, på engelska såväl som svenska. Vi ser gärna att du drivs av förändring och gillar att jobba i team för att optimera produkter, arbetssätt och processer alltid med kundupplevelse i fokus!

Det är mer än bara ett jobb
På Telia Finance erbjuder vi dig det stöd och utrymme du behöver för att växa, i din professionella roll men även på ett personligt plan. Vi jobbar tillsammans i team där vi hjälper och stöttar varandra dagligen och vi erbjuder flertal utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och förmåner för att underlätta för livet utanför jobbet.

Intresserad?
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor eller vill du bara vill höra mer om rollen? Hör av dig till mig på Linkedin eller till vår rekryterare Ebba på ebba.pers@teliacompany.com eller 076 496 44 06. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen till Telia Finance - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telia Finance is an independent company acting as the financial engine for Telia Company, mainly operating in the Nordic and Baltic markets. We provide innovative and simple financial solutions on the customers' terms. We've developed solutions not only for B2B, but also for consumers in the B2C sector. Just like our technology, we're constantly evolving. Which is why we want driven and skilled people like you to join us on this journey towards our and your next big opportunity. Find out more at www.teliafinance.com.