Process Manager

Process Manager

Vi letar efter en Process Manager på Business Management Infra. Tjänsten är ett vikariat från januari 2022 till december 2022. Jag heter Camilla Bülow och ansvarar erbjudanden och digital bearbetning av våra Wholesale kunder.

Telia Infra är en wholesale och nätorganisation. Att ständigt förbättra, modernisera och tillgängliggöra Sveriges bästa nät är kärnan i vad vi gör inom Infra. Genom att jobba smartare gör vi livet enklare för våra kunder, kollegor och partners, samtidigt som det möjliggör för oss att fokusera på det viktigaste - att fortsätta koppla upp Sverige. Vi bygger nätet för Telias tjänster och erbjuder operatörer att använda etablerad infrastruktur genom grossistförsäljning. Inom Telia Wholesale driver vi affären med erbjudanden både till våra operatörskunder och som kommunikationsoperatör.

Som enhet behöver vi vara snabba till marknaden, lyhörda för kundernas utmaningar och behov, affärsorienterade samt ha förmågan att vara proaktiva i vårt sätt att bearbeta våra kunder.

För oss är det viktigt att kundfokus och affärsfokus ligger i centrum för våra prioriteringar där vi arbetar tillsammans som ett lag mot det gemensamma målet att Telia ska vara våra kunders naturliga val inom kommunikation. Här kommer du som Process Manager vara en viktig nyckelspelare.

Är det här din nästa möjlighet?
Telia Infra har högt satta mål och vi söker dig som vill vara med på denna resa för att utveckla våra processer internt och mot våra kunder för att säkra en användarupplevelse i världsklass. Du kommer ansvara för utvecklingen av våra Säljprocesser dvs processer från det att en kund begär offert fram till att de lägger order samt processen Service och support där vi tar emot kund. Du kommer samarbeta i ett processnätverk tillsammans med processkollegor.

Du sätter alltid kunden i centrum och har alltid fokus på användarvänlighet, du är duktig på att fånga upp kundbehov och omsätta detta tydliga krav på processutveckling och processförbättring.

Du kommer att vara del i ett team med 13 seniora personer inom affärsstyrning, erbjudandeutveckling och onlineutveckling med mål att driva lönsam tillväxt. Teamkänslan är helt central då vi tillsammans löser och hanterar våra och Telia Wholesales utmaningar med högt i tak, stort engagemang och vilja att bidra och förändra. Är du en person som drivs av förändring och känslan av att sätta fotavtryck är detta något för dig.

Vi är på en förändringsresa, för att lyckas nå dit vi vill behöver vi personer som ständigt utmanar, förenklar och bryr sig om våra kunder och vårt samhälle. Vi tror på individer och team som lyckas i en kultur präglad av självledarskap och engagemang. Det är därför vi söker efter dig, som är driven och skicklig, som vill vara med på vår resa och hjälpa oss att nå våra mål.

Är det här du?
Jag söker efter en person som har en bred erfarenhet av processutveckling, är självgående, målinriktad och får saker att hända. Du förstår våra kunders behov och har förståelse för vad som genererar kundvärde. Du trivs i en "spindeln-i-nätet"-roll där bra samarbete tvärs organisationen och mot våra kunder är viktigt för att lyckas. Du jobbar och driver frågor självständigt och i nätverk.

Din erfarenhet:
 • Du har en bred erfarenhet av processutveckling
 • Du har helst en god marknads och bransch-kännedom
 • Du har relevant akademisk examen eller motsvarande praktiskt erfarenhet
 • Du har tidigare haft roller inom processutveckling och processuppföljning
 • Du har en helst erfarenhet av ARIS eller annat sätt att dokumentera processer
Dina egenskaper:
 • Du har en mycket god förmåga att förstå kundbehov och omsätta detta till tydliga aktiviteter för att utveckla, förändra eller förbättra
 • Du har en god förståelse vad som krävs för att utveckla effektiva processer
 • Du har ett starkt driv och självledarskap
 • Du har en analytisk förmåga och klarar av att göra komplexa uppdrag enkla och tydliga
 • Du är en stark kommunikatör både i tal och skrift
 • Du har lätt för att bygga och behålla goda relationer
 • Du har viljan att lära dig samt stort intresse av att driva förändring
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Om du tycker att rollen stämmer överens med vad du söker, vänta då inte med att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig, Camilla Bülow på camilla.bulow@teliacompany.com. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan och för att se till att dina personuppgifter hanteras på ett säkert sätt ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller motsvarande.

Sista ansökningsdag är 2021-12-12
. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.