Pre Sale Solution Architect Managed Services

Pre Sale Solution Architect Managed Services

Jag heter Mikael Efverstedt och ansvarar för ett säljstödjande team inom Cygate Managed Services - En del av Telia Company. Nu söker vi ytterligare engagerad kollega som tillsammans med vår nationella säljorganisation kommer att designa kundspecifika lösningar inom Managed Services, som täcker in samtliga av våra teknikområden: Nätverk, Säkerhet, Klient och Hybrid-IT.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Lösningsarkitekt ingår du i teamet Business Support inom Managed Services och kommer att arbeta nära andra Lösningsarkitekter som har kompetens inom samtliga av våra teknikområden. Vi ser det som viktigt att jobba tillsammans då våra lösningar ofta spänner över flera områden - så att vi skapar en bredare förståelse för våra kunders verksamhet.

Som Lösningsarkitekt har du en strategiskt viktig roll att tillsammans med våra säljare och tjänsteägare säkerställa att den tekniska lösningen överensstämmer enligt kundens krav och behov. Du är även med och driver utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, och bidrar med expertkunskap inför kommande upphandlingar och pågående affärer inom hela Cygate.

På sikt ser vi att din roll utvecklas till att du kan representera verksamheten inom Managed Services och arbeta aktivt med omvärldsbevakning av teknikområdet, där du och bidrar till vår förståelse var utvecklingen är på väg och hur vi skall möta kund i framtiden. Insikter kommer du sedan att omvandla till strategi och taktiska initiativ för att utveckla verksamheten såväl dina kollegor.

Och vem är du?
Som person har du en entreprenörsådra och delar vår passion för att skapa kundnytta. Du har en förmåga att förstå och sätta dig in i kundens verksamhet, syfte, behov, mål och strategier för att ta fram den bästa lösningen. Du är kommunikativ och affärsmässig, och dina visioner kan du kommunicera och nå fram hos en ledningsgrupp som ett team av tekniker.

Din personlighet:
  • Stort intresse av affären och kunden
  • Du påverkar din omgivning och förhåller dig konstruktiv vid misslyckanden
  • Strukturerad
  • Självgående i att se vad du behöver förbättra/utveckla
Din erfarenhet
  • Erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT (B2B)
  • Design och implementation av kundspecifika lösningar inom infrastruktur
  • Du är van att driva projekt inom utveckling och effektivisering av tjänster och kunder
  • Vana att tala/presentera inför större grupper live som digitalt
  • Van att agera expert vid komplexa och strategiskt viktiga outsourcingaffärer
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt och erbjuder våra anställda en rad olika förmån.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen, sök jobbet! Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Mall of Scandinavia, Solna. Om du har några frågor, kontakta mig Mikael Efverstedt, mikael.efverstedt@cygate.se eller på Linkedin.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!