Nätverkstekniker

Nätverkstekniker

Nu finns en möjlighet kvar att få ta del Cygate Managed Networks spännande riktigt stora nätverk och dess säkerhetsaspekt i Enterprisemiljö. Här söker vi dig med vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Har du goda kunskap inom LAN, WAN och/eller Wi-Fi (routing, switching), Azure och software defined och nätverks- & bransväggslösningar från Cisco. Har du dessutom en vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss - då är det dig vi söker!

På Cygate - en del av Telia Company, levererar vi högkvalitativa tjänster till våra kunder och jobbar med teknik i framkant. Jag heter Marcus Landin och jag ansvarar för grupperingen Managed Network. Här har vi samlat tekniska specialister, arkitekter och service owners för området nätverk och vi är navet av Cygates driftaffär för nätverk.

Med Passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning
Du kommer att arbeta både med normal drift och förvaltning samt projekt och uppdrag, som levereras från våra olika datacenter. Arbetsmoment så som installation, konfiguration, design/arkitektur framtag och felsökning av olika nätverkslösningar (samt tillhörande säkerhetslösningar) tillhör vardagen. Du jobbar blandat på egen hand eller i team, har mycket kundkontakt, och hela tiden stöd från din teamledare och övriga i gruppen. När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du får arbeta tillsammans med andra specialister, och får djup insikt inom i fler områden förutom nätdrift, såsom säkerhet, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer.

Du ser till att eskalerade ärenden hanteras så effektivt som möjligt, och överser den löpande utvecklingen av kundens miljö. Då vår leverans ofta spänner över flera tjänsteområden, behöver du kunna samarbeta effektivt med andra tekniker, specialister, support och kundservice.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att överträffa kundens förväntningar
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den
Din erfarenhet:
  • Du innehar troligtvis CCNP-certifiering, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom routing och switching
  • DHCP, DNS, TCP/IP, 802.1q (VLAN), routingprotokoll
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Software Defined
  • Scripting
  • ITIL
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. För den här rollen vill vi informera om att du kommer att genomgå ett antal säkerhetsprövningar. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Marcus Landin Larsson på 072-509 83 70 eller marcus.landin@cygate.se eller på Linkedin https://www.linkedin.com/in/marcus-landin-larsson-269415ab/

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-05-30.

Välkommen till Cygate - Home to Your Next Big Opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!