Nätverkskonsult Datacenter (DNA-center, ACI, Nexus)

Nätverkskonsult Datacenter (DNA-center, ACI, Nexus)

Cygate i Region Öst växer, och vi är nyfikna på dig som har kompetens inom nätverk- och säkerhetsinfrastruktur inom datacenter, som har vilja och engagemang att fortsätta utvecklas tillsammans med oss.

Jag heter Solveig Jagelid, och är konsultchef på Cygate i Öst - En del av Telia Company I den här rollen ingår du i ett team av specialister och arkitekter som har bred kompetens inom nätverk och säkerhet i traditionella IT-miljöer och molnet. Vi jobbar tillsammans i avancerade kundprojekt som ofta spänner över flera av våra tjänsteområden inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT, som även involverar andra team från Cygate och Telia. På så sätt får du bredare kunskaper, och om du på sikt vill certifiera dig, så är det något vi stödjer. Vi jobbar med lösningar från Cisco, HPE, Microsoft, AWS, VMware, och Citrix för att nämna några.

Din nästa utmaning?
Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Som konsult är du med och planerar den övergripande designen, och omsätter krav och beställningar från kunderna till genomförbara lösningar. Detta innefattar att du tar fram lösningsplaner på övergripande och teknisk nivå, till att du migrerar, implementerar, installerar och underhåller lösningar till en optimal nivå där anpassningar, framtida utveckling med skalbarhet samt automation säkerställs.

Vem är du?
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker aktivt feedback för att förbättra leveransen.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den
Dina erfarenheter:
  • Mycket god kunskap inom lösningar från våra strategiska partners Cisco och/eller HPE
  • Gedigen erfarenhet av att designa och implementera nätverkslösningar i datacentret (såsom DNA-center, ACI Nexus)
  • Enterprise Core, Distribution och Access Data är för dig välbekanta begrepp
  • Certifieringar
  • B-körkort och tillgång till bil är ett krav
  • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska
Mer än ett jobb!

Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Du kommer att vara placerad på Mall of Scandinavia, Solna, där vi sitter tillsammans med Telia. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Solveig Jagelid på 072-509 84 90 eller solveig.jagelid@cygate.se eller på Linkedin.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-03-08

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!