Linux Developer

Linux Developer

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom Linuxmiljöer? Har du samtidigt ett intresse för nätverks- och serveradministration? Jag heter Anders Bergström och leder ett team bestående av utvecklare och arkitekter inom Operations på Cygate. Nu söker vi dig som vill arbeta med utveckling, design och underhåll av vår övervakningsplattform. Vi är flexibla med placeringsort, så välkomnar dig med din ansökan oavsett var i landet du befinner dig. Tjänsten innefattar arbete med säkerhetsklassade kunder vilket kräver ett svenskt medborgarskap.

Med passion för IT
Cygate är ett svenskt IT-företag med styrka och flexibilitet. Tack vare vår långa erfarenhet, vårt personliga engagemang och vår passion till allt som stavas IT är du trygg hos oss. Genom de värdeskapande tjänster som vi kan erbjuda, spelar Cygate en viktig roll i Telias fortsatta strategi med att ta positionen som kundens naturliga digitaliseringspartner.

Vi är en del av Telia Company, och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och får goda möjligheter till utveckling.

Din nästa utmaning?
Som Linuxutvecklare tillhör du ITM-teamet som arbetar med vår övervakningsplattform (övervakning för nät-, server- och applikationskunder) som baseras på Linux och är uppbyggd runt Zabbix och teknologier som Python, Node.Js och PostgreSQL.

Hos oss kommer du få möjlighet att pröva dina idéer i stort som smått och vara involverad i allt från användargränssnittet till framtagande av ny arkitektur. Vi ser även att du bidrar med värdefull input för hur mjukvaruutveckling hos oss kan utvecklas och effektiviseras.

Och vem är du?
Som person motiveras du av utveckling och har en förmåga att involvera kollegor och beställare. Du kommer särskilt till din rätt när du får utmana med nya tankar och idéer och använder din kunskap inom området för att omsätta idéer till genomförbara lösningar. Du kan projektleda både dig själv och andra informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt.

Din personlighet:
  • Kreativ och initiativtagande och kan bidra aktivt i idé- och designfasen
  • Bra på att kommunicera och delar med dig av kunskap och information
  • Du är positiv, konstruktiv och ser lösningar även vid misslyckanden.
Din erfarenheter:
  • Backend-utveckling i linuxmiljöer (NodeJS/ReactJS, Python/Perl)
  • Databashantering i ex PostgreSQL eller MySQL
  • Det är ett plus om du har erfarenhet av NetDev och Zabbix
  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.
Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Om det här låter kul och du vill bli en del av mitt team, sök jobbet. Har du frågor eller vill veta mer, ring mig Andreas Bergström på Vill du veta mer, ring mig på +46 76 762 61 55 eller kontakta mig på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är den 2021-05-11.

Välkommen till Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!