IT-Projektkoordinator

IT-Projektkoordinator

Söker du en utmanande och varierande tjänst där du får möjlighet att jobba med flera olika kunder, IT-miljöer och teknologier samtidigt, är jobbet som IT-projektkoordinator rätt för dig.

Jag heter Lina Jacobson och är ledare för ett härligt och kompentent team som ansvarar för att generera nya affärer till kundvård, inklusive leverans, projektimplementationer, utbildning och systemutveckling. Alltid med kunden i fokus.

Placeringsort är antingen Göteborg eller Stockholm (Solna).

Din nästa utmaning:
I rollen som IT-projektkoordinator ansvarar du för att onboarda våra kunder till vår IT-avdelning som tjänst. Du tar vid när säljaren har avslutat en affär och säkerställer att onboarding genomförs i sin helhet. Du kommer att arbeta parallellt med flera kunder dagligen och planerar själv din tid utefter utsatta leveransdatum.

Rollen omfattar, men är inte begränsad till:
 • Introducera kunden och dess anställda till deras nya IT-avdelning
 • Hjälpa kund att samla in nödvändig teknisk information
 • Identifiera och dokumentera kundens IT-miljö
 • Överlämna kunden till Telias support
 • Implementera produktifierade tjänster till våra kunder, som till exempel säkerhetstjänster.
Arbetet sker mestadels remote från kontoret men ibland ute hos kund. Du kommer att arbeta tillsammans med ett kompetent och sammansvetsat team där du får det stöd du behöver för att lyckas.

Och vem är du?
I din roll behöver du, utöver bred IT-kunskap, ha ett ordningssinne, vara processorienterad och möjlighet att arbeta i många parallella projekt. Som person är du social och har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor, kanske har du arbetat med support inom IT tidigare? Du är en problemlösare som gillar att hjälpa, och du sätter dig gärna in i ny teknik och nya utmaningar. Vidare är du driven och arbetar lika bra självständigt som i grupp.

Personliga egenskaper:
 • Serviceinriktad - du prioriterar kundnöjdhet och kan på eget initiativ lösa kundens problem
 • Problemlösare - du analyserar situationer och kan identifiera effektiva lösningsåtgärder
 • Kommunikativ - du förmedlar information tydligt och enkelt, både muntligt och skriftligt
 • Anpassningsbar - du arbetar konstruktivt under press och har förmågan att ändra ditt beteende utefter nya omständigheter
 • Strukturerad - du tar fram kort- och långsiktiga planer, följer upp och samordnar ditt arbete på ordnat och effektivt sätt.
Din erfarenhet:
 • Erfarenhet av hantering, administration och support inom Microsoft 365 samt kunskap om dess produkter, tjänster och licensmodeller
 • Erfarenhet av Windows Server (managering, drift, hantering och felsökning)
 • Erfarenheter av administration och hantering av nätverk och nätverksenheter (Brandväggar, switchar, accesspunkter och övriga typer av nätverksenheter)
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att tidigare jobbat i en supportverksamhet inom IT.
Mer än ett arbete!
Oavsett vilken position du söker, kommer vi att ge dig de verktyg och stöd du behöver för att växa hos oss, både professionellt och individuellt. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med lika stor tillgång till nya möjligheter. Vi respekterar och värdesätter mångfalden hos människor. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö möjliggör vi också flexibilitet och erbjuder ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?
Vill du bli en del av vårt gäng, sök tjänsten via vårt rekryteringssystem på Telias hemsida. För att spara dina personuppgifter på ett säkert sätt kan vi inte hantera din ansökan via e-post. Vill du veta mer, ring mig på +46 0706 102224 eller kontakta mig via mail på lina.jacobson@teliacompany.com.

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-01-27

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.