Head of Customer Operations

Head of Customer Operations

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Din nästa möjlighet
Som Head of Customer Operations arbetar du nära dina team bestående av Service Desk & NOC, 2:nd line och Delivery Exellence med att realisera vår vision om hur arbetsflöden och processer bör vara uppsatta så att vi smidigare kan integrera med våra kunder och partners. Du ingår i Managed Services ledningsgrupp och säkerställer att den operativa verksamheten fungerar på ett så ändamålsenligt sätt som möjligt.

Vi tror att du känner ett genuint brinn för:
 • Arbete med kund i fokus
 • Utveckling och implementation av processorienterade arbetssätt
 • Driva effektivisering genom automation
 • Personalutveckling
 • IT som tjänst
Exempel på vad du kommer att göra:
 • Leda och coacha dina medarbetare bestående av direktrapporterande chefer
 • Skapa trygghet i leverans mellan enheter, kunder och stakeholders
 • Strategisk planering för ditt verksamhetsområde och affär
 • Arbeta med frågor som berör trivsel och medarbetarnöjdhet (eNPS)
 • Leda och driva utvecklingen av leveransramverk och metodiker baserat på verksamhetens behov
 • Ansvara för Cygates ITIL-processer och back-office samt on/off boarding av kunder
Cygate Managed Services
Vi är en internationell grupp med flera lokala kontor i Sverige och Indien som fått förtroendet att förvalta, drifta och utveckla våra kunders olika nätverks-, säkerhet- och molnlösningar. Managed Services hanterar support, drift och förvaltning och utveckling för våra kunder, dygnet runt och under årets alla dagar. Inom enheten finns Customer Operations, Service Delivery, Development, Business Support och vårt internationella India Operations team.

Vem är du?
Som ledare är du drivande i att få människor med på resan, såväl i motgång som medgång. Du är trygg i att leda andra ledare och får saker att hända genom ett coachande förhållningssätt till deras utmaningar, samt förstår när du själv behöver kliva in och ta ägandeskap. Du är intresserad av marknaden och hur den utvecklas för att ta den till din enhet.

Din personlighet:
 • Resultatorienterad
 • Lätt att samarbeta med
 • Analytisk förmåga
 • Lyhörd och förtroendeingivande
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta mig pernilla.benerfalk@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-07-04.

Passade den här rollen inte riktigt dig? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!