Digital Designer

Digital Designer

Jag heter Kristian Lundman och jag ansvarar för Telia Creative Agency. Vi håller på att bygga en kreativ, snabb och effektiv inhousebyrå, och just nu söker vi en Digital Designer. Tjänsten är ett 1-årvsikariat med placering på Telias huvudkontor i Solna.

Är det här din nästa möjlighet?
Den här rollen handlar om att skapa upplevelser genom att ta fram innehåll, som är både visuellt och kommersiellt starkt, för displaymedia. Du är noggrann och van att jobba både självständigt och med andra kreatörer utifrån guidelines. Du kommer att ha ett nära och kreativt samarbete med våra andra designers och vår inhouse Trading Desk. Rollen innebär inte bara att skapa, utan även att följa upp resultatet av ditt arbete och tillsammans med teamet föreslå åtgärder. Detta gör vi för att ständigt utveckla och förbättra oss, både våra medarbetare och hur vår kommunikation presterar.

Är det här du?

Din erfarenhet:
 • 2-4 års erfarenhet av digital design och displayannonsering
 • Vana att jobba i Bannerflow
 • Mycket bra kunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop
 • Erfarenhet av att jobba med bredare koncept såväl som snabbare kampanjer
 • Generell kännedom om digital marknadsföring och trender
 • Erfarenhet av en starkt kundorienterad och snabbrörlig bransch, ex. dagligvaruhandeln/retail, media/entertainment eller telecom
Din personlighet:
 • Du strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga resultat
 • Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt
 • Du är kreativ och innovativ
 • Du kan arbeta självständigt och är van att leverera på deadlines
 • Du gillar att arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö ihop med andra kreatörer och producenter
Mer än bara ett jobb!
Vi kommer ge dig de verktyg och det stöd du behöver för att växa både i din roll och som person. Vi kan erbjuda dig din nästa stora möjlighet i ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med samma möjligheter till personlig utveckling. Och vi respekterar och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv, inkluderande och flexibel arbetsmiljö erbjuder vi ett brett utbud av personalförmåner.

Intresserad?
Vi håller på att utveckla Sveriges smartaste inhousebyrå, och det kan vi bara göra genom att jobba med de bästa människorna och de vassaste talangerna. Du kanske är en av dem? Utvecklingsmöjligheterna på Creative Agency och inom Telia Marketing är oändliga.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-12-09.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 dec 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That's how we make a difference for our customers in the big and in the small. That's how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.