Campaign Manager

Campaign Manager

Vi söker nu en Campaign manager till affärs och marknadsavdelningen på C More. Jag heter Anna Chrona och leder vår affärsenhet och marknadsavdelning, vi är ett litet men mycket effektivt och framgångsrikt team som ansvarar för C Mores affär och marknad. Söker du möjligheten att kombinera dina intressen för sport och underhållning med din förmåga att skapa affärsdrivande kommunikation? Drömmer du om att skapa innehållskampanjer tillsammans med marknadens största varumärken? Då är det här rollen för dig.

Är det här din nästa möjlighet?
C More strävar efter att vara den största lokala streamingtjänsten på marknaden. Vi hoppas och tror att du precis som vi älskar streaming och att du vill vara med på vår tillväxtresa.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:
 • Skapa digitala kampanjer
 • Ansvara för content, copy, design och sälj på cmore.se
 • Skapa material i form av bild, text och trailer
 • Skapa kampanjkoder i CRMs systemet singula
 • Ansvara för rätt priser och paket på webb
 • SEO optimering för webb (I samråd med SEM-specialist)
 • Nära samarbete med alla avdelningar på C More för att driva sälj i våra egna digitala kanaler
 • Ta fram material för vårt innehåll till externa parter
Är det här du?
Vi tror att du har en passion för att kommunicera och skapa värde för kunden genom att marknadsföra Sveriges bästa underhållning och sport. Du har idéer om hur man gör detta genom högkvalitativ kommunikation och kreativitet. Vi tror även att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att arbeta med många olika saker och med många olika personer. Du trivs i en föränderlig miljö där du kan göra skillnad och påverkar hela kedjan genom att vara med från idé till genomförande. Du arbetar självständigt och effektivt och gillar när det går fort men samtidigt har tungan rätt i mun så att inget blir fel. Du är prestigelös, social och drivs av utveckling. Sammanfattningsvis söker vi dig som är affärsmässig, kundfokuserad, initiativtagande och en god kommunikatör.

Din erfarenhet:
 • Minst 1 års erfarenhet av digital marknadsföring eller e-commerce (krav)
 • Officepaket (krav) Contentful (meriterande) CRM system Singula (meriterande)
 • Grundläggande kunskaper i Photoshop (krav)
 • Grundläggande kunskaper i SEO (meriterande)
 • Grundläggande förståelse för sälj i digitala och marknadsföringskanaler (krav)
 • Kandidatutbildning inom ekonomi eller marknadsföring/kommunikation (krav).
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet på 9 månader men med möjlighet till förlängning.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på anna.chrona@teliacompany.com eller 073 508 88 03.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2021-03-21

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag. TV4 och C More är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin med hjälp av kraften och styrkan i våra varumärken – och hos våra fantastiska medarbetare. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in hela Sverige till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av Sverige – det är några av våra viktigaste uppgifter.