CRO / Webbanalytiker till Halebop

CRO / Webbanalytiker till Halebop

Om Halebop
Halebop är mobiloperatören med Sveriges mest nöjda kunder (Svenskt kvalitetsindex, 2021). En titel som vi har vunnit 12 gånger under de senaste 14 åren. Vi är ett tajt team på 17 personer som driver en av Sveriges största mobiloperatörer och vi är mycket stolta över det vi gör. Vi tror på den kreativa drivkraften och hög grad av samarbete inom Halebop.

Är detta din nästa möjlighet?
Hej, jag heter Sam Zavosh, jag är försäljningschef på Halebop och söker en ny stjärna till vårt team. På Halebop är vi mångsysslare, vi kan mycket om många saker och vi får framför allt saker att hända. Om du gillar att bära tre hattar åt gången, fortsätt läsa. Vi hatar Power Point, men vi älskar galna idéer. Vi bryr oss mycket mer om människor och kultur än om häftiga titlar och examensbevis.

Du brinner för konverteringar och är bekväm med data, analys och A/B tester.

Antingen jobbar du som en CRO-specialist i dag eller så har du en analytisk roll inom data/webb, och vill lära dig mer om konverteringsoptimering och hur man kan förbättra kundupplevelsen och öka antalet kunder i Halebops digitala försäljningskanaler.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till
 • Analysera data för att identifiera områden i kundresan som är värdefulla för optimering
 • Hantera och driva A/B- och multivariattestning från idé till implementering
 • Samarbeta med UX, Development och Marketing Automation för att bygga en kundupplevelse i världsklass
 • Sätta upp KPIer och dashboards för uppföljning
 • Dela med dig av lärdomar för att kunna förbättra hela organisationen inom CRO
 • Dela och kommunicera insikter, lärdomar och resultat med teamet och andra intressenter i organisationen för ständigt lärande och säkerställa måluppfyllelse
 • Analysera och förstå befintliga kundflöden för att förbättra webbplatsens och appens användbarhet
Är det här du?
En av Halebops största styrkor är dess kultur och människor. Vi söker efter vår nästa medlem, inte bara ett CV. Därför har vi satt ihop en uppsättning egenskaper som vi tycker är viktigt för denna CRO-position.

Dina personliga kompetenser:
 • Driven och nyfiken - Våra kunders behov och önskemål förändras i snabb takt, du drivs av hypoteser och data för att bemöta förändringarna
 • Analytisk - Du är duktig på att analysera och att kunna prioritera och navigera bland flera behov och initiativ
 • Datadriven - Du använder vår data för att undersöka hur besökare och kunder använder webbplatsen och våra appar, vilka problem eller flaskhalsar de möter och hur man kan övervinna dessa problem för att möjliggöra framgångsrika konverteringar
 • Uthållig - Du testar dig fram och du och vet att inom CRO finns det inga dåliga tester, alla testar är lärdomar
 • Kommunikativ - Du är en flexibel ordsmed. Du har en känsla för att anpassa ton, diktion, stil och format för olika kundtyper. Detta kräver skrivande som inte bara är bra, utan flexibelt och innovativt
 • Självledarskap - Arbeta strukturerat med ett flexibelt förhållningssätt är vad du trivs bäst med
Din erfarenhet:
 • Grundläggande kodningskunskaper i JavaScript, jQuery, HTML och CSS är meriterande.
 • 1-3 års erfarenhet av en liknande CRO-roll alternativt en roll som data/webb-analytiker
 • Erfarenhet av snabbrörlig bransch, (telekom meriterande)
 • En examen inom e-com eller motsvarande erfarenhet
Mer än bara ett jobb!
Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill hjälpa dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?
Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav Halebop! Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta mig på sam.zavosh@halebop.se.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-08-15.

Välkommen till Halebop - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Halebop Halebop är en av de största mobiloperatörerna i Sverige. Halebop erbjuder marknadens mest prisvärda helhetserbjudande där fria samtal, meddelanden och en massa surf ingår. Halebop har de nöjdaste mobilkunderna enligt SKI 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 och 2013. Halebop ingår i Telia Company-koncernen och går i Telias nät. På www.halebop.se finns mer information. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss!