Backend Developer B2C

Backend Developer B2C

Backend developer

Vill du jobba i ett modernt och inkluderande team där du skapar värde för Telia Finance kunder, samtidigt som du tar våra IT-lösningar till nästa nivå? Vill du jobba i ett team där vi tillsammans hittar enkla lösningar på komplexa problem och ständigt utmanar varandra att testa nya spännande tekniker och arbetssätt?

Vi söker just nu en passionerad och erfaren backendutvecklare till Telia Finance IT!

Telia Finance är ett fristående bolag som agerar finanseringsmotor åt Telia. Vi är ett tight sammansvetsat gäng på cirka 120 personer och vi sitter på 14:e våningen på Telias HQ i Solna, Stockholm. Vi är ett litet bolag inom den stora koncernen med snabba beslutsvägar och stora mandat!

Din nästa utmaning!

Jag som rekryterar heter Helena Körberg och jag började nyligen i min roll som Engineering Manager på Telia Finance. Vi håller just nu på att implementera en ny organisationsstruktur med fokus på DevOps, continous deployment och SaaS-baserade molnlösningar.

Som utvecklare inom B2C (Business to Consumer) kommer du att jobba med betallösningar för våra privatkunder. Just nu håller teamet på med en hemtagningsprocess av ett system som tidigare ägts av en extern leverantör där vi under processen bygger om systemet från grunden, skriver ny kod och moderniserar hela lösningen.

Du kommer i denna roll att jobba nära teamets backend- och frontendutvecklare samt vår QA Lead, UX designer, produktägare och Scrum Master. Teamet jobbar med tekniker som Kotlin, AWS, JavaScript, Linux, Kubernetes, och mikrotjänster.

I denna roll letar vi efter någon som är kommunikativ och som gillar att ta initiativ, en driven person som vill utvecklas och så småningom gå in i en roll som Lead Developer.

För att trivas i denna roll tror vi att du har
  • Minst 5 års erfarenhet av backendutveckling
  • Erfarenhet av att jobba i en agil utvecklingsmiljö
  • Erfarenhet av att jobba enligt DevOps
  • Erfarenhet av att jobba med testdriven utveckling ser vi som ett plus
  • Erfarenhet av att jobba med betallösningar med fokus på slutkunden ser vi också som ett plus.
Det är mer än bara ett jobb

På Telia Finance erbjuder vi dig det stöd och utrymme du behöver för att växa, i din professionella roll men även på ett personligt plan. Vi jobbar tillsammans i team där vi hjälper och stöttar varandra dagligen och vi erbjuder flertal utvecklingsmöjligheter samt flexibla arbetstider och förmåner för att underlätta för livet utanför arbetet.

Intresserad?

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor eller vill du bara veta vill höra mer om rollen? Hör av dig till mig på Linkedin eller till vår rekryterare Ebba på ebba.pers@teliacompany.com eller 076 496 44 06. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen till Telia Finance - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telia Finance is an independent company acting as the financial engine for Telia Company, mainly operating in the Nordic and Baltic markets. We provide innovative and simple financial solutions on the customers' terms. We've developed solutions not only for B2B, but also for consumers in the B2C sector. Just like our technology, we're constantly evolving. Which is why we want driven and skilled people like you to join us on this journey towards our and your next big opportunity. Find out more at www.teliafinance.com.