Back-end Developer

Back-end Developer

På Cygate får du chansen att hela tiden utvecklas och arbeta med kollegor som är bland de bättre i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik förser vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för Leading With Competence.

Jag heter Marko Holappa och jag är Chef Digital Officer på Cygate och nu söker jag dig som vill vara med på vår digitaliseringsresa. Har du erfarenhet av olika back-end språk och vill utveckla dina kunskaper ytterligare inom E-Commerce och affärssystem så tror jag att du kommer trivas hos oss. Vi är flexibla med placeringsort och välkomnar ansökanden från hela Sverige. Resor till Stockholm kommer dock att förekomma.

Din nästa möjlighet
Som Backend-utvecklare kommer du bidra till att flytta våra IT-plattformar till en modern molnarkitektur och vara en del av Cygates digitaliseringsresa. Du ingår i ett av våra utvecklingsteam som är en del av Cygates operativa organisation, och kommer att bidra med utveckling och förbättring av vårt arkitekturella ramverk och våra affärssystem E-com, CPQ, Visma m.fl.

Vi tror att du är särskilt intresserad av:
  • Backend-utveckling i miljöer baserade på C# .Net Core och React
  • Databashantering i exempelvis PostgreSQL eller MySQL
  • DevOps-metodik (Kubernetes, Docker, Git etc.)
Exempel på vad du kommer att göra
  • Delta i sprintplanering och prioritering av back-log
  • Arbeta i hela utvecklingsprocessen, från design till acceptanstest
  • Arbeta med kontinuerlig utveckling och underhållning av system
CDO Office
Vi är en del i Cygates operativa organisation och vi ansvarar för våra viktigaste IT-system och deras applikationsförvaltning och vidareutveckling. Vi supporterar användare. Vi arbetar tillsammans med andra områden på både Cygate och Telia och vi är en viktig pusselbit för att Cygate ska utvecklas och vara relevanta både internt och för våra kunder.

Vem är du?
Du är en engagerad och kreativ utvecklare som har ett genuint intresse för att skriva ren och tydlig kod. Du tycker om att ta eget ansvar för ditt arbete och hanterar hela utvecklingsprocessen, samtidigt som du är öppen för att lära dig nya tekniker. Vidare är du lyhörd, söker feedback för att förbättra ditt arbete och delar gärna med dig av din kunskap till kollegor.

Din personlighet:
  • Kreativ, initiativtagande och kan bidra i idé- och designfasen
  • Bra på att kommunicera och delar med dig av kunskap och information
  • Du är positiv, konstruktiv och ser lösningar även vid misslyckanden
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Sök tjänsten! Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen.

Om du har några frågor gällande den här specifika tjänsten så får du gärna kontakta Marko Holappa på marko.holappa@cygate.se eller på LinkedIn.

Passade den här rollen inte riktigt dig? Skicka in en spontanansökan via vår karriärsida och vi hör av oss om framtida möjligheter: https://pages.beamery.eu/telia/page/valkommen_till_cygate

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2022-05-30.

Välkommen till Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!