Administrative Specialist -TailorMade & Applications

Administrative Specialist -TailorMade & Applications

Är Excel det bästa som hänt sen skivat bröd? Är du intresserad av att jobba med administration och IT-system kring leveranser till företagskunder? Då kan denna roll vara intressant för dig!

Jag heter John Åhström och mitt team och jag är ansvarig för administration kring konsultleveranser inom Private Cloud baserad telefoni till några av Telias största företagskunder. Som administrativ specialist får du komma till ett team med högt i tak, stor erfarenhet, och väldigt varierande uppgifter. Du kommer bli duktig på våra system för uppföljning, inköp och fakturering. Du kommer leverera KPI:er direkt till ledningsgruppen, du kommer få utveckla nya sätta att följa upp och förbättra verksamheten. Kanske har du redan jobbat i system som ServiceNow, Coupa, SAP, Visma.

Är det här din nästa möjlighet?

Du kommer vara en administrativ specialist, systemansvarig samt ansvarig för uppföljning av KPI:er ledningen behöver för verksamhetens uppföljning. Du får möjlighet att blanda jobb på vårt fina kontor vid Mall of Scandinavia, men när det passar även jobba på distans. Vi sätter kompetens och diversitet av åsikter i första rummet, i övrigt gillar vi dig precis som du är.

Rollen inkluderar, men är inte begränsad till:

 • Ta upp rapporter för uppföljning av KPI:er
 • Administrera och vara ”expert användare” inom våra system.
 • Administrativt avsluta våra leveransprojekt i dialog med Projektledaren.
 • Stödja sälj, leverans och eftermarknad kring fakturering och inköp.

Är det här du?

Telia är ett företag i ständig förändring, och det gäller även vårt team. För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av administration, du gillar ordning och reda, du är nyfiken på nya IT-system och arbetssätt och vill gärna bidra till att förbättra/förändra. Du har grundläggande förståelse för ekonomi, även om du kanske inte har en examen och förstår vikten av att vara serviceminded.

 • Du är nyfiken på att lära dig nya IT-system, och bli expert i dessa

 • Du gillar ordning och reda och vill lära dig grundläggande ekonomi kring sälj och inköp.

 • Du vågar kliva utanför din komfortzon och göra saker du inte stött på tidigare.

Dina erfarenheter:

 • Du har tidigare jobbat i administrativa IT-system för fakturering, inköp etc.

 • Du gillar att sätta dig in i nya IT-system, och vill bli en expertanvändare

 • Du gillar excel och är bättre än genomsnittet

 • Du gillar ordning och reda

 • Du är positiv och gillar utmaningar

 • Du talar svenska och engelska

Mer än bara ett jobb!

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Vi vill stötta dig att utvecklas både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Intresserad?

Låter detta intressant? Tveka inte, skicka in din ansöka. Har du frågor får du gärna kontakta mig på mail john.ahstrom@teliacompany.com. Jag ser fram emot din ansöka, och har vi förmånen att hitta en lämplig kandidat så kommer vi inte vänta.

För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-12-16. Bakgrundskontroll ingår i våra rekryteringsprocesser.

Mer info
Område Solna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.teliacompany.com/sv/karriar/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.