Säljkoordinator

Säljkoordinator

Telenor söker en Säljkoordinator som är intresserad av att vara en del av utökningen av Telenors försäljning emot vårt Key Account Managment segment.

Din nästa ledare och team?

Mitt namn är Patrik Svensson och jag är ledare för Telenors team av Key Account Managers. Vårt ansvar är nyförsäljning och utvecklingen av vår relation till Sveriges största företag och offentliga organisationer.

Vårt team består av ett flertal Key Account Managers, en Säljkordinator och jag själv. Vi arbetar i adaptiva team, både ensamma med kunden, två och två samt i större grupper. Allt i syfte att maximera utfallet och att lyckas med våra mål. Individen får stor frihet under ansvar. Det är viktigt att vi utnyttjar allas kompetens och kapacitet på bästa sätt. Själv ser jag mig som en spelande coach som deltar aktivt i arbetet.

Jag tycker att försäljning emot storkundssegmentet är det intressantaste och roligaste som finns och för mig har jag mitt drömjobb. Vårt adaptiva arbetssätt har visat sig lyckosamt. Vi arbetar i centrum av Telenors verksamhet, vilket innebär mycket attention och stöd ifrån övriga verksamheten, men samtidigt ett stort ansvar.

Du

Vi söker dig som är intresserad av människor och att jobba i ett mycket kompetent och målinriktat team. Du har en god erfarenhet som bottnar i att arbeta med större kunder. Med fördel har du skapat denna erfarenhet inom Telekom eller IT branschen. Här kan du med viss stolthet redogöra för hur du varit med om att arbeta mycket nära kunder som har fått större kundnöjhet, utökat sina affärer och/eller fått lyckade leveranser. Du tycker det är kul att jobba i ett dynamiskt team där du är delaktig i att lösa både rutinmässiga uppgifter och utmaningar som dyker upp. Vi ser gärna att du gillar att lyfta telefonen eller träffa kunden för att ta hand om olika försäljningsuppgifter. Du behöver kunna hantera och ha vana av att arbeta med olika system och processer för att lösa olika försäljningsuppgifter.Sist men inte minst så är det viktigt att du tycker om att vara en central teammedlem då säljkoordinatorn är "navet" i mitt team.

I rollen som säljkordinator skall du även kunna flytande engelska i tal och skrift. Du har en gymnasial utbildning samt lång vana att arbeta inom en säljorganisation i företag med över 1000 anställda.

Telenor erbjuder
  • Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Därför strävar Telenor efter mångfald bland våra anställda när det gäller exempelvis kön och nationalitet
  • Bli en del av ett företag som Empower societies. Som ett exempel har Telenor-koncernen antagit en sexmånaders betalad föräldraledighetspolitik som minsta standard globalt på sina 13 marknader
  • Internationell erfarenhet inom andra delar av koncernen
  • Medarbetarprogrammet ger dig möjlighet att bli aktieägare i Telenor genom att köpa aktier till ett rabatterat pris
  • 6 veckors semester
  • Friskvårdsbidrag, hälsotester, rabatterade priser på hemstäd, barnvakt, matkasse samt hos flera gymkedjor.
Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu". Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-19. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor?

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Patrik Svensson, rekryterande ledare, 0709335588 Vill du veta mer om rekryteringsprocessen, kontakta Johanna Håkansson, HR Manager, Johanna.hakansson@telenor.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Inskickade ansökningar via mail kommer inta at evalueras.

Följ oss gärna på Facebook på "Telenor Karriär" och på LinkedIn "Telenor Group" där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter!

Placeringsort:
Solna

Anställningsform:
Tillsvidare

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)
Visa var