Management Assistant

Management Assistant

Vi söker dig som brinner för att leverera service och som trivs i ett högt tempo och som gillar att assistera chefer på ledningsgruppsnivå. Hos oss blir du assistent till Chief Customer Officer på Telenor Sverige. Du kommer att stötta ett ledningsteam som driver försäljningskanaler och kundservice. I din roll som Management Assistant arbetar du nära företagsledningen och har ett nära samarbete med övriga assistenter i Sverige. Att få underlätta dina chefers vardag i kombination av att ligga steget före får dig att trivas som handen i handsken på arbetet. Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Vad gör en Management Assistant på Telenor?

Som Management Assistant på Telenor underlättar du CCO:s vardag och stöttar ledningsteamet som driver alla säljkanaler. Vi har också en Trainee som stöttar med protokollföring, presentationer och agendor för ledningsmöten. Ditt huvudsakliga fokus i denna roll kommer vara:
 • Vara en del i att supporta förändringar och en försäljningsorganisation i högt förändringstempo
 • Stötta verksamheten genom att förbereda möten och planeringsdagar
 • Förbereda informationsmöten och digital kommunikation till alla säljkanaler
 • Administration såsom kontering av fakturor
 • Granskning av reseräkningar och hantering av utlägg
 • Hantering av inköpsrekvisioner
 • Stötta med praktiska göromål
 • Koordinera och ordna med international assignments
 • Resebokningar och koordinering av kalender
 • Du kommer agera administrativt hjälp i interna system.
Vidare kommer du hantera vanligt förekommande ad hoc uppgifter samt ha kontinuerliga möten med övriga assistenter inom Telenor Sverige för att ständigt utveckla och utbyta idéer.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta som chefsassistent och gärna på ett större internationellt bolag. Du är en kommunikativ person som trivs med flera kontaktytor parallellt. Din förmåga att kunna prioritera i högt tempo är mycket god. Du hanterar såväl svenska som engelska obehindrat i både tal och skrift. Att hantera konfidentiell och känslig information är du van vid och du är mycket professionell i ditt bemötande oavsett vilken situation du står inför. Vidare har du en positiv attityd och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Tjänsten förväntas tillträdas omgående. Urval och intervjuer pågår löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra. Vi inspirerar, vi håller vad vi lovar, vi visar respekt mot kunder och kollegor och vi gör saker enklare - vi är Telenor.

Vi erbjuder:
 • Telenor arbetar kontinuerligt för förbättrad mångfald. Det är viktigt för oss att våra medarbetare återspeglar våra kunders mångfald. Därför strävar Telenor efter mångfald bland våra anställda när det gäller exempelvis kön och nationalitet
 • Bli en del av ett företag som Empower societies. Som ett exempel har Telenor-koncernen antagit en sexmånaders betalad föräldraledighetspolitik som minsta standard globalt på sina 13 marknader
 • Internationell erfarenhet inom andra delar av koncernen
 • Medarbetarprogrammet ger dig möjlighet att bli aktieägare i Telenor genom att köpa aktier till ett rabatterat pris
 • 6 veckors semester
 • Friskvårdsbidrag, hälsotester, rabatterade priser på hemstädning, barnvakt, matkasse samt hos flera gymkedjor.
Vill du skapa framtiden med oss?
Välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu". Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor?
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kristina Elliot, HR Manager, kristina.elliot@Telenor.se, +46 73 441 75 66

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Inskickade ansökningar via mail kommer inta at evalueras.

Följ oss gärna på Facebook på "Telenor Karriär" och på LinkedIn "Telenor Group" där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter!

Placeringsort:
Stockholm

Anställningsform:
Tillsvidare

Idag är det aldrig långt till en surfplatta eller dator. Mobilen är vår bästa vän. Och det kommer ständigt nya lösningar, som gör det digitala livet enklare och roligare. Ändå har den digitala revolutionen bara börjat. Utvecklingen rusar vidare. Snart kommer det vara möjligt att se, uppleva och göra saker vi ännu bara drömmer om.

Det är här Telenor kommer in.

Vi för människor närmare varandra och ger dem tillgång till den allra senaste tekniken. Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)