Junior Projektledare

Junior Projektledare

Vi står mitt i den digitala förändringen. Vi lever och utvecklas med den. Nu behöver vi din hjälp för att utvecklas ännu mer. Vi söker en junior projektledare till vår leveransavdelning inom fiber och bredband. Som projektledare hos oss kommer att ansvara för planering, koordinering och samordning av de olika stadier ett projekt går genom. Du förväntas vara kommunikativ och har hela tiden kunden i fokus med målsättningen att garantera leveransprecision och hög kvalitét.

Vilka är vi?

Du kommer att ingå i MDU Delivery gruppen som arbetar med fastighetsinstallationer mot privatmarknaden. Gruppen tillhör Telenor Networks och består av ca 10 personer som med olika kompetenser samverkar till en effektiv leverans och enastående kundupplevelse.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att driva projekt hela vägen från att säljare har signerat avtal med kund till en fungerade tjänst hos slutkund. Du kommer i din roll att ha fokus på nyproduktionsprojekt vilket innefattar en del kontakt med bl.a. stadsnätsleverantörer, fastighetsägare och säljare. Du ser även till att dina projekt håller sig inom de ekonomiska ramarna och följer kostnaderna med de tekniker som utför jobbet på plats. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik.

Passar du ihop med oss?

Vi söker dig som har/är:
  • Högre utbildning
  • Teknikintresserad
  • Goda kommunikativa egenskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Som person är du en lagspelare med hög social kompetens. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du är prestigelös, social och kommunikativ. Vi förutsätter att du sätter kunden i fokus och är bekväm med att hantera flera saker samtidigt. För att klara av det är det också viktigt att du har ett metodiskt arbetssätt, är strukturerad och har en förmåga att prioritera och koordinera. Du er lösningsorienterad, engagerad och agerar på eget initiativ samt att du tar ansvar för att resultatet blir av hög kvalitet. Du söker aktivt information för att hitta rätt lösning, delar med dig av erfarenhet och information samt samarbetar effektivt i dina gränsytor.

Vill du skapa framtiden med oss? Välkommen att söka tjänsten via länken "Ansök nu". Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-09-30. Vi ser fram emot din ansökan!
Har du frågor? Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rami Talib, rekryterande ledare, 073 441 72 86 , rami.talib@telenor.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Inskickade ansökningar via mail kommer inta at evalueras.

Följ oss gärna på Facebook på "Telenor Karriär" och på LinkedIn "Telenor Group" där vi delar med oss av vilka vi är: våra medarbetare, vår kultur och våra karriärmöjligheter!

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)