Field Quality Manager

Field Quality Manager

Det här är vi

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Nu söker vi en målmedveten och nyfiken medarbetare till vårt Infrastructure team inom affärsområdet Networks i rollen som Field Quality Manager. Telenor är mitt i en pågående stark digital transformation och vi tror att alla på något sätt är innovatörer. Därför välkomnar vi medarbetare som tänker nytt, på sitt eget vis.

Vad du kommer att göra

Vårt team består idag av 16 personer som ansvarar för att utveckla, förvalta och optimera Networks' verksamhet kopplad till Telenors egenägda infrastruktur i form av siter och nät. I vårt uppdrag som team ingår att löpande hitta sätt att effektivisera vårt nät, både tekniskt, processmässigt och kostnadsmässigt.

Som vår Field Quality Manager kommer ett av dina främsta ansvarsområden vara att driva vårt center of excellence gentemot resterande organisation för kvalité, och sätte guidelines samt arbete med ständiga förbättringar för hur vi tillsammans med våra partners skall nå en säker arbetsmiljö och korrekt byggnation av infrastruktur i Telenor Sveriges infrastruktur för fasta och mobila nät.

Rollen delas ca 50/50 mellan två områden - arbetsmiljö och audit funktion. Gällande arbetsmiljö förväntas du löpande förbättra våra rutiner för att säkerställa en säker och lagenlig arbetsmiljö. Detta sker både genom kravställning på partners i avtal men också genom uppföljning och interna rutiner. För fält audit förväntas du arbeta som en quality assurance funktion både internt gentemot projekt men även externt gentemot våra partners arbete. I ditt arbete så förväntas du säkerställa att rutiner löpande tas fram och uppdateras samt följs upp för att säkerställa att vår infrastruktur byggs på ett sätt som ger spårbarhet, säkerhet och enkelhet.

Några exempel på förväntade samarbeten är med våra team för byggnation och underhåll, tekniska arkitekter för plattformar och interna projektledare.

Vem du är

För att kunna lyckas i denna rollen tror vi det är viktigt att du kan uppvisa följande kompetens:
 • Du har förmodligen erfarenhet från byggbranschen, men nödvändigtvis inte telekom gällande systematisk uppföljning och kravställning på verksamheten gällande dokumentation och arbetsmiljö
 • Erfarenhet av att jobba i process-stöds system
 • God kommunikativ förmåga både i tal och skrift och gillar att jobba både självständigt och i ett team på svenska och engelska
 • Utpräglat ordningssinne och van att leda projekt och andra på ett konstruktivt och engagerande sätt
 • Inställningen är att ständigt förbättra oss
 • Har erfarenhet av rådande och relevant arbetsmiljö lagstiftning och entreprenörsformer så som ABT06, AB04
Vårt löfte

Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:
 • Ett flexibelt arbetssätt - träna på lunchen utan att stressa tillbaka till jobbet, att i lugn och ro kunna lämna/hämta upp barn från förskolan och jobba hemifrån de dagar du behöver? Så länge du kan leverera vad du ska så är friheten stor
 • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen
 • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer
Sök till oss idag

Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Paulina Hornay, +46 73 441 73 29 (rekryterande chef). Skicka inte din cv direkt via email, dessa kommer inte att utvärderas.

Bra att känna till
 • Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar
 • Sista ansökningsdagen: 2019-03-24
 • Placeringsort: Stockholm
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)
Visa var