Content Creator

Content Creator

Det här är vi

För oss kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Vår övertygelse är att uppkopplade samhällen är starkare samhällen. Som en Telenor-medarbetare kommer du att vara en viktig pusselbit av en större internationell organisation som vill skapa samhällsnytta genom att leverera förstklassig uppkoppling i de samhällen vi verkar.

Vi söker en kreativ och driven content creator som vill vara med och utveckla vår tv- och bredbandskommunikation. Du kommer vara en del av ett agilt team, dvs jobba tillsammans med andra specialister mot ett gemensamt mål.

Vad du kommer att göra

Rollen består av två ansvarsområden:
  • Att maximera Telenors bredbands- och tv-försäljning via externa webbplatser, dvs våra digitala partners. Du skapar innehåll, planerar, optimerar och följer upp säljkampanjer och ser till att Telenors erbjudanden alltid är relevanta och attraktiva. I uppgiften ingår också att identifiera nya försäljningskanaler/partnerskap, detta för att bredda vår digitala distribution och såklart öka försäljningen. Detta gör du i nära samarbete med dina teammedlemmar samt med andra kollegor i företaget.
  • Content creator för tv och bredband. Då vi vill utveckla samarbetet med våra tv- och bredbandspartners kommer du att arbeta med att skapa spännande innehåll till sajten. I rollen ingår också kommunikation till kunder om våra tv- och bredbandserbjudanden. Du driver och samordnar marknadsföringen med målet att bygga både varumärke och försäljning. Eftersom vi arbetar tvärfunktionellt på Telenor, kommer du samarbeta med kollegor i andra team. Du ser till att alla vet vad som skall göras och att de har den information de behöver för att kunna skapa attraktiva kampanjer och intresseväckande kundkommunikation.
Vem du är

För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en erfaren content creator, kan marknadsföring och är van att projektleda. Du gillar att jobba i team och tar gärna egna initiativ. Eftersom det är digital marknadsföring det handlar om bör du ha dokumenterad erfarenhet av just detta. Du är en skicklig skribent och har av vana av EPI eller motsvarande. Du är en fena på kommunikation och vet hur man hanterar flera intressenter.

Vårt löfte

Nyckeln till vår framgång är en balanserad arbetskraft. För att säkra det arbetar vi aktivt för att främja en arbetsmiljö där våra anställda får stöd och egenmakt inom alla sina arbetsområden. Vi lovar dig ett mänskligt företag som har hög vilja till självförbättring och att snabbt anpassa sig till en digitaliserad värld. Du välkomnas varmt in till ett skickligt team av professionella kolleger och utöver detta erbjuder vi även:
  • Ett flexibelt arbetssätt - ta en paus och träna på lunchen, förlägga din arbetstid så du kan lämna/hämta barn på förskolan. Så länge du och dina kollegor kan leverera det du ska så är friheten stor
  • Utbildningsprogram så att du som medarbetare kan fördjupa din kunskap och bredda kompetensen
  • Ett generöst hälsovårdspaket innehållandes exempelvis Give me a break-days, friskvårdsbidrag, tjänstepension och mycket mer
Sök till oss idag

Om du tycker att det här låter intressant och vill höra mer, vänligen kontakta Annika Kreipke, (073-441 70 35). Skicka inte din cv via mail, dessa kommer inte att utvärderas.

Bra att känna till
  • Enligt Telenors policy genomför vi bakgrundskontroll på slutkandidat för samtliga rekryteringar
  • Sista ansökningsdagen Vi utvärderar applikationer löpande så var snäll och sök idag
  • Placeringsort: Stockholm, Solna
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (19 dagar kvar)