Ortopedteknisk patientmottagare TeamOlmed Barn & Ungdom Solna

Ortopedteknisk patientmottagare TeamOlmed Barn & Ungdom Solna

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

Vi söker en Ortopedteknisk patientmottagare till TeamOlmeds klinik Barn & Ungdom i Solna som i dagsläget består av cirka 70 medarbetare. Vi är en högspecialiserad utvecklingsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och unga vuxna och är en av de största klinikerna i landet.

Dina arbetsuppgifter
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta emot och hjälpa patienter med skor och inlägg men även med enklare prefaricerade ortoser såsom knä- och fotledskydd. Utöver denna arbetsuppgift kommer du även vara en viktig del i vårt arbete med att bygga vårt nya fokusområde på kliniken- Ortoser för rehab- där vi har som mål att bli förstahandsval vad gäller prefabricerade ortoser för barn och ungdomar i Stockholm. Ett arbete som bygger på tajt samarbete med fysioterapi- och ortopedkliniker såväl som både idrottsklubbar och skolor. Du kommer samarbeta med kollegorna i teamet som i dagsläget består av 5 medarbetare samt även med vår produktionsavdelning.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad gymnasial utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta med människor & service och du har ett intresse för idrott & hälsa. Du ska känna stort engagemang och glädje för att få möjlighet att utveckla och driva en ny inriktning på kliniken vad gäller direktförsäljning av enklare hjälpmedel och du ska ha lätt för att samarbeta och hitta lösningar. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har grundläggande datorkunskaper. Det är meriterande ifall du har arbetat med försäljning/utprovning av individuella skoinlägg, eller arbetat i liknande roll inom idrott/träning/hälsa/friskvård.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och har en god kreativ förmåga. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, är kundorienterad och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling.

Vi erbjuder
Som ortopedteknisk patientmottagare kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta tillsammans med kunniga och engagerade kollegor där det är högt i tak. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt jobb som ortopedteknisk patientmottagare - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Klinisk chef Maria Wikman 076-133 38 12.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/sv-SE/OssurCareersGlobal/job/Solna-Sweden/Ortopedteknisk-patientmottagare-TeamOlmed-Barn---Ungdom-Solna_REQ-2339

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdatum är 2022-12-31. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.teamolmed.se/
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med cirka 350 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det ledande företaget inom ortopedteknisk verksamhet. Vårt fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi vill att resultatet ska realisera våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av Össurkoncernen, en global ledande aktör inom den ortopedtekniska branschen. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.