Ortopedtekniker till TeamOlmed Barn & Ungdom

Ortopedtekniker till TeamOlmed Barn & Ungdom

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en ortopedtekniker till TeamOlmeds klinik i Solna, Barn & Ungdom, som är en högspecialiserad utvecklingsklinik för ortopedtekniska hjälpmedel till barn och unga vuxna och är en av de största klinikerna i landet. På Barn & Ungdom har vi som vision att vara den främsta ortopedtekniska kliniken med de mest nöjda patienterna, kunderna och medarbetarna.

Dina arbetsuppgifter

Som ortopedtekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att tillverka ortopedtekniska hjälpmedel. I produktionen hanterar vi många olika material så som termoplast, kompositer, metall, läder, filt, silikon m.m. Du kommer att följa arbetsbeskrivningar, slipa, bearbeta plast, laminera samt färdigställa och anpassa hjälpmedel. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.


Bakgrund/Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad ortopedtekniker, alternativt har liknande utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området. Du bör tycka
om att arbeta i team då konstruktion av hjälpmedel förutsätter gott och nära samarbete mellan tekniker och ortopedingenjörer för att optimera funktion och patientsäkra hjälpmedel. Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad, engagerad, kreativ och noggrann. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, flexibilitet och att du är mån om att tillverka hjälpmedel med hög kvalité.

Vi erbjuder

Som ortopedtekniker kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att ingå i ett produktionsteam som i dagsläget består av cirka 30 kunniga och engagerade medarbetare och du erbjuds kontinuerlig vidareutbildning inom produktionen. Du kommer att ha ett meningsfullt och viktigt arbete som ortopedtekniker - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen

Heltid, tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Placering på TeamOlmeds klinik Barn & Ungdom i Solna. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Henrik Brannestål 072-395 79 89, henrik.brannestal@teamolmed.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)