Finsktalande IT-support till NCC i Solna

Finsktalande IT-support till NCC i Solna

Nu söker vi dig som vill jobba inom IT-support till NCC Industry IT i Solna. Sök fördomsfritt med fokus på din potential!

Vill du arbeta inom IT-support? Brinner du för service och problemlösning? Nu söker vi en finsktalande firstline support till ett av nordens största byggföretag NCC Industry IT i Solna. Hos NCC är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att jobba på ett av nordens största byggföretag i en omväxlande och välkomnande organisation. Vi erbjuder dig ett arbete där kommunikation och IT kommer att stå i fokus. I rollen så kommer du att arbeta primärt med applikationssupport för NCC interna system.

Du blir en del av ett team som jobbar mot hela den nordiska marknaden och du kommer få stor möjlighet att utvecklas i din roll som firstline support och framförallt inom affärssystem.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som firstline support på NCC kommer du:
  • Ge support både tekniskt och administrativt utifrån redan tillgängliga processer och instruktioner
  • Ge support fjärrstyrt, via telefon och mail
  • Fokusera på kundnöjdhet och på så sätt bidra till verksamheten
  • Arbeta för att nå överenskomna SLA:er och KPI:er
  • Hantera och prioritera inkommande arbetsuppgifter
  • Identifiera trender av återkommande ärenden och eskalera vid behov
  • Dokumentera, uppdatera rutiner och FAQ
  • Sammanställa underlag inför rapportering, t.ex genom uppföljning av ekonomin
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

I rollen så kommer du att ha daglig dialog och uppföljning av NCC Industrys IT-leverantörer. Du kommer också att delta i test och IT projekt eller projekt i verksamhet där IT kompetens behövs. Generalistkompetens och en nyfikenhet att lära sig nya saker är till stor fördel och kommer att behövas för att bemästra en spretig systemflora där gammalt möter nytt.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll krävs att du talar flytande finska, svenska och engelska.

Vi ser att du har en bred och generell IT kompetens. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av firstline support eller liknande roller, samt har erfarenhet av affärssystem med komplexa integrationer och felsökning. Som person är du serviceminded och strukturerad i ditt arbetssätt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG IT Digital och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital