Junior Controller till Transportbolag i Stockholm

Junior Controller till Transportbolag i Stockholm

Har du nyligen tagit examen och vill få erfarenhet av arbete som Business Controller på ett stort transportföretag i Stockholm?

För kunds räkning söker vi dig som nyligen har en högskoleexamen inom ekonomi, finans eller motsvarande och vill få erfarenhet av att arbeta som controller på ett stort transportföretag i Stockholm. Detta är en möjlighet för dig som är tillgänglig omgående att få arbeta nära verksamheten där ditt arbete direkt kommer att bidra till verksamhetens optimering och lönsamhet. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att under en kortare period, få bli del av ett företag som andas prestigelöshet och som uppmuntrar sina anställda till utveckling. Ditt synsätt, din energi och dina nya friska ideér kommer att välkomnas på vår avdelning i väntan på vår seniora controller.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Business Controller kommer du:
  • ansvara för analys av verksamhetsnära nyckeltal (kostnadskontroll och kostnadsuppföljning)
  • beräkna och rapportera nyckeltal
  • analysera utfall mot prognos, budget och uppföljning av nyckeltal, KPI:er och andra verksamhetsnära parametrar
  • vara delaktig och behjälplig i budget och prognosarbete
  • Sammanställa ekonomiska rapporter
  • Medverka och stötta i kalkylarbete
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är placerad i på företagets huvudkontor i Stockholm. Tjänsten är på heltid.

VEM ÄR DU?

Du bör ha relevant utbildning på universitetsnivå gärna inom ekonomi, redovisning eller controlling. Du bör också ha goda kunskaper i Excel då detta kommer vara ett av dina främsta arbetsverktyg. Du får gärna ha erfarenhet av ett eller flera affärssystem. Du behöver behärska svenska och engelska på en professionell nivå, i både tal och skrift.

För att trivas hos oss och med arbetsuppgifterna bör du ha en stark analytisk förmåga, kunna prioritera ditt arbete och arbeta mot deadlines. För att passa in i gruppen ser du dig själv som flexibel, prestigelös och hjälpsam.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 9 feb (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb